Új hozzászólás Aktív témák
-
mokujin2
tag
Kérnék megint egy kis segítséget..illetve információt hogy mi a teendő ilyenkor vagy hogy tudtok-e valami megoldást erre a problémára amit most levázolok nektek!
Én androidon játszok a FIFA 14 Ultimate Teammel. Na szóval, megvettem Carlos Tevezt CAM pozícióra (de lényegtelen hogy kit és hova, csak leírtam infónak), és 40,250 casht fizettem érte. Tehát nem volt olcsó, igaz maradt még így is 100,000-em, de azért sajnálom a pénzt. A lényeg viszont az hogy miután megnyertem, azután minden a New Transfer menü pontba kerül, vagy is csak kellene kerülnie. Mivel ez a játékos és ráadásul még két edző SEM került oda. Szóval a pénzt azt levette, megnyertem a játékost, de nem tudom betenni a csapatba, mivel nem tette a New Transfer-be.
Igazság szerint nem hiszem hogy bárki is tudna erre valami megoldást, csak azért kíváncsi lennék hogy mitől lehet ez vagy hogy másnál is előfordult-e már aki esetleg androidon nyomja mint én. Furcsa hogy eddig még nem volt ilyenem, vagy is egyszer igen, de kb 3 óra után megjavult és betudtam tenni a csapatba a megvett játékost. De ez már 4 napja így van, és levette a pénzt, de mintha semmit sem vettem volna.
Eléggé felb@aszott. Na mindegy.
Csak érdekelne hogy erről kinek mi a véleménye, esetleg hát ha tudja valaki hogy miért is van ez.!!! Visca el Barca, y Visca Catalunya !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest