Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
senior tag
Azigen keci. En a 32 colos 4k-s BenQ 3270-es monitoromat 120-ert vettem. Igaz 2020 elejen 😬
I'm gangsta!
-
Dr. Akula
nagyúr
27", 1440p, 75 Hz (ennyivel férnek be a DP 1.2 szabványba, hogy ne kelljen 1.4-re költeni), 350 cd/m2... ennél tipikusabb monitor nincs is, ilyen minden bozótban terem, mi ebben a felsőkategóriás? A 8 bites panel, aminek a képén még FRC se javít biztos nem. Mondjuk legalább biztos nem villog, főleg hogy a PWM-et is sikerült elkerülni, bár ezt ma már szerencsére szinte minden gyártónak sikerül megugornia. "X+1. tucatmonitort dob piacra egy kínai gyártó" címmel jobb lett volna.
-
DoItYourself
addikt
A felső kategóriát én sem értem, talán a dokkolós képességek azok, amiket nem találsz meg minden tucatmonitoron. Laptopos embereknek jól jöhet, hogy nincs eggyel több doboz az asztalukon. Kérdés, hogy az ethernet port gigabites-e rajta, vagy csak 100-as, mint a Samsungokon.
Eladó dolgaim: Asus RT-AC57U v2 gigabites router, 1.8m-es high speed HDMI kábel eladó, több db
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AOC Q27P3CW 27 hüvelykes, QHD felbontású IPS panelt kapott, és integrált webkamerával is rendelkezik.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest