Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz Vodike #51803 üzenetére
Itt matol offoltak a tomegkozlekedest. Lehet otthon maradni. Jo dontes.
Ez kellene Budapesten is. Nincs jarkalas, nincs fertozes a jarmuveken. Aztan 2 het utan ujragondolni.
Nem az elso ajtonal lefalazni a buszt a aofor erdekeben, ne is jarjon a busz.
Nem kell fertotleniteni, nem fertozodik meg a lakossag az utazas soran.Pont ahogy megirtam par hete. 2 hetre offolni az egesz vilagot (utazast globalisan betiltani), betegeket begyujteni, aztan utana minden mas mehet tovabb. Igy idoben szettolva biztosan szarabb lesz. Mindenkinek. Elhuzodo valsag sosem jo.
Eddig olaszok voltak szarban, most jon az angolok/spanyolok es sok mas orszag is.
Nalunk 200 koruli fertozesrol van hir, de lassan atallnak az olasz mintara ahol csak a betegek szamat teszik majd kozze.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz Vodike #51803 üzenetére
Nem ertem hogyan lehet egy nep ilyen szinten beleszaros mint az osztrak es az olasz.
Itt jarkalnak, itt turistaskodnak, mintha mi sem tortent volna.(Mondjuk magyar politikusok detto. Neveket nem emlithetek, de meg tegnap is volt az erkezesi listan ismert nev).
Az alabbi beszelgetesnek fultanuja voltam penteken (osztrak vendeg):
- at lehet menni Horvatorszagba?
- a hataron ellenorzes van, csak az ott lakokat fogjak beengedni hamarosan. Nem javasolt a belepes. Lehet, hogy nem engedik vissza ha barmilyen tunetet eszlelnek onokon.
- nem baj, megprobaljuk. Megyunk a Stari Podrumba (ami egy hires etterem).[ Szerkesztve ]
FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest