Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Jahno #91444 üzenetére

    A zaj egy igen komplikált dolog, mert az alap hangja egy dolog, de a seek kerregés és az olvas/ír random nyekergetés a kirívó úgyis. Az indítás hangja felőlem lehet gázturbina indulás is, mert csak áramszünetkor indul vagy ha SW-update van.

    A sebesség annyiban mindegy, ha kábé hozza a gigabites tempót kábelen. Amikor a videós és képes foldert backupolja, akkor ne végtelenségig tartson. De nem kell magas sebesség ezen túl.

    Most néztem, hogy ha átvezetem a nappali parkettája és a hall kövezete közötti szintkülönbséget áthídaló kis élvédő alatt a kábelt, akkor kábé nyertem is. Akkor a nappali sarkából végig élvédő mellett vezetve a kábelt fel tudok menni a lépcsőház sarkában gyakorlatilag a póksarkomhoz. Akkor a kábel közvetlenül a routerből mehet a gépembe. Meg a NAS-ba is, ha felrakom a póksarokba.

    Szóval szerintem a telefonkábeles csatornával nem szopatom magam tovább, mert úgy nézem, hogy lemegy a földszintre alapvetően és az emeleten nem tudok eljutni a csövön keresztül a ház hosszanti irányában haladva.

Új hozzászólás Aktív témák