Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Gabibácsi #66154 üzenetére

    Na, most kivittem a családot a reptérre. Esett az eső.

    A falu határában egy nyílegyenes 2-sávos úton éppen húztak ki egy régebbi Corvette gépkocsit (C4 talán) az árokból. A város határában a gyorsforgalmira felhajtó kanyarban pedig egy Golf 5 kombi volt bek*rva az árokba de durván. Éppen odaárt ahhoz is a vontató.

    Mondtam is asszonynak, hogy most érdemes kijönni, mert a mazsolák ilyenkor nem mernek kimenni, az összes profi pedig benn van már az árokban.

    A legtöbben úgy mentek, mint a megveszekedett állatok. A gyorsforgalmi 70-es korlátozású, toltak, mint az állat amikor nem tudtak kikerülni (alagútban). Záróvonalon át előznek, index csak néha. Az autópályának csúfolt úton 100 km/h a korlát a reptérig, utána 110. Ott 105-re rakva a tempomatot mindenki IS leelőzött. Egyetlen egy autó húzott vissza a sávba normális rátartással (kábé amikor látszódni kezdek a középső tükörben). Az összes többi már akár 1 autónyival előttem elkezd kihúzódni, a "jobbak" 2 autónyi távolságban. Esőben, szürkületben. Ezek állatok.

    Mindezt úgy, hogy se előttem, se utánam senki sokszáz méteren át. Teljesen felesleges, veszélyes és a kövek miatt még kárt is okozhatnak.

    Hazafelé már-már tapsikoltam örömömben, amikor láttam, hogy civil rendőrkocsi kiszedett valami idiótát, aki tolta neki, mint a hülye.

    Városba beérve hosszú tengelytávú és magas bódéjú Transit kisbusz húzott el kábé 140-el a 70-es alagútban és villogott le mindenkit. Biztos vitte szülni a feleségét. Csak éppen amerre ment arra nincs kórház, így mégsem. Vagy biztosan otthon volt az asszony és oda rohant, hogy vigye a kórházba. Így kellett legyen, nem máshogy.

    Mindegy, hazaértem épségben, a kaviccsal sem izélték be a szélvédőt. Megúsztam. Ha egy Model S P100D-vel jöttem volna, akkor sem mentem volna gyorsabban. Csak az csendesebb lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák