Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Jinxb1rd #3514 üzenetére

    Jo azert tegyuk hozza, hogy az nonszensz, hogy a jatekban 80% a head eyes/ears/nape stb. Egy masik jatekban sincs ennyire magas HS rate. Es nem hiszem, hogy azert lenne, mert ezzel jatszik az osszes GOD, mert ezt a HS szazalekot meg CS-be is megirigyelnek a profik.
    Valamikor 11.4 ota szaporodtak meg ennyire a fejes altali halalok.
    Nem feltetlen csal mindenki, de teny, hogy jelenleg soha nem latott magassagokban van a csalok szama. De nem csak emiatt van a fenti dolog, fixen nem mukodik rendesen a sebzesi rendszer, es a hitbox sem.
    Az nem normalis, hogy egszer halsz 1db 5.45 PS thorax lovesbe, maskor egy m80 lovest is tulelsz ugyanabban az armorban. Arrol nem is beszelve, hogy full pucer emberbe kell 3-4 hit is sokszor (ha nem fejet loaz persze) amig armorba sokszor 1-2 lovestol halsz.
    Jelenleg katasztrofalis allapotban van a game, es a jovokep sem jobb, vagy felfele ivelo.
    Kicsit az az erzesem a veget jarja a game, de meg probaljak az utolso centet ia kisajtolni az emberekbol. (Lasd mikrotanzakciok megjelenese hamarosan)

    Az arenaban meg mukodik a replay, nem is ertem miert nem lett meg integralva a tarkovba is, es akkor sok esetben egyertelmu lenne, hogy csalt e a masik vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák