- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz PistiSan #1566 üzenetére
Mert az az app a Postáé (már) - a díját meg megfizeted a szolgáltatás árában, amihez csekket kérsz (csak épp tilos kimutatnia a szolgáltatónak és megkülönböztetni a nemkérőktől).
Amúgy meg - vigyázz politika - köszönjük meg ártunknak és ormányunknak, hogy bevezették a tranzakciós illetéket.[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz PistiSan #1566 üzenetére
Mobil tárcát én is ezért hagytam a fenébe, első évben jó móka volt aztán az 5000 Ft körüli kártyadíj már kevésbé.
Pont az iCsekk miatt álltam szinte mindenhol vissza csekkre, ahol nem lehet online bankkártyával fizetni. Szolgáltatók rendszeresen hívogatnak, hogy jóváírnak egyszer 1000 Ft körüli összeget, de nekem ez nem valami jó üzlet. Az már más dolog amikor minden hónapban adnak kedvezményt az elektronikus számláért,
de a közmű szolgáltatóknál ez nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest