Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    sziasztok

    a paypassos technika egyik hátulütőjéről szeretnék érdeklődni, hogyan lehetne kiküszöbölni. Egész konkrétan az offline tranzakciókra gondolok. Nekem pl elég nagy fejfájást okoz, mivel nagyon sokszor használom a kártyám, hogy ezeket a kisebb nagyobb offline tranzakciókat 3-5 nap múlva ellenőrizgessem, illetve cserébe mindig szarul mutatja az aktuális számlaegyenlegem a rendszer

    A probléma ugye abból jön hogy ezeket a kártyahasználatot követően nem is zárolják, hanem majd pár nap múlva rögtön beterhelik csak.

    Ezt nem lehet valahogy áthidalni, hogy legalább rögtön zárolja a rendszer ? Egyáltalán szabályos, "PSZÁF kompatibilis"-e ezt így kezelni, hogy X nap múlva Y darab, akkor már gyak. ellenőrizhetetlen tranzakciót odaböffentek a user számlájára?

    Vagy milyen alternatív megoldás van, ha az ember nem akar a 19. századi chipelgetéssel szenvedni mindenhol? Egyáltlaán ez bankfüggő-e, vagy van olyan amelyik azonnal zárol mindent ? (nekem a bankom azt mondta hogy ezt a szolgáltató dönti el....de ha nem így van akkor inkább mennék bankot váltani)

Új hozzászólás Aktív témák