Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    Mortal Kombat 11 Trailer

    Pre-order to get Shao Kahn and beta access :C

    Kész röhej. Beta accessért preordelj. Na most kérem... a játékok mint jól tudjuk (főleg, ha AAA címről van szó), akkor lényegében béta módban jelennek meg, így feltehetően megint arról van szó, hogy a valódi release date -et átnevezték bétának, hogy preorder exkluzív cuccot tudjanak belőle faragni (mint a Fallout 4 esetén is). Gratula!

    Nem hagy nyugodni a kérdés: ha valaki nem fog preorderelni, hogy nyitáskor tolhassa és várnia kell pár napot/hetet, akkor nem fog már beleférni még pár hét várakozás, hogy a játékot 20-30% kedvezménnyel szerezze be?! Szóval naív vagyok hogy azt hiszem az ilyen esetekben vissza fog nyalni a fagyi?!
    Mondjuk valamit ki kell találni, ha az a szir-szar amit el akarnak adni akkora trágya nyitásra, hogy a review -k után senki se fizetne érte annyit amennyi az árcédulán van.

    Szerk: ja és kifelejtettem az ütőkártyát amit így nyernek vele: "há' de ez még csak egy béta, azé' bugos!". Innen nézve viszont zseniális húzás. Pl. ugyanazt a fost adhatják el mint anno az Arkham Knight esetében tették, csak most mint fícsört!

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák