- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P@ly
tag
#drdr
Sajna komolyabb műszerem nincs, de 2-3 méterről alig halható. Ha filmet nézek egyáltalán nem hallom. Ha hazaérek, rátudok engedni egy Androit appot, hogy hány dB-s a zaja, de nem hiszem, hogy a mérés mérvadó lenne#zsola32
Pfff pedig azt hittem, hogy mindenhez jár, ha már ilyen szörnyű ára vanLáma kérdés ON (kellő ingerküszöbbel olvasni )
Ez lehet láma kérdés lesz, de azért megkérdezem. Alaplappal próbáltam állítani, hogy leveszem legkisebbre a fordulatszámot, de nem éreztem semmi különbséget (3 pinesek a ventik).
Vagyis 5V-sítani úgy kell, hogy beteszek elé egy ellenállást és szépen leosztom vele a ventinek az 5V-tot? Azt kézzel kell szerelnem, vagy van rá kész megoldás, normális árért?! Félreértés ne essen nincs bajom a szereléssel. Csak nem akarok gányolni vele...
Aztán nekem csak 2 tüském van a ventik számára. Nekem meg ugye 3 db ventilátorom van. Azt tudom, hogy létezik Molex->2pin-es ventilátor átalakító (talán még van is itthon).
Láma kérdés OFFÉn is gondolkodtam full passzív házban, de a mostani tapasztalatim alapján, hogy ennyire melegszik a winyó jó időre elvetem. Később úgyis akarom bővíteni még plusz winyóval (2x2TB Raid1 ez lesz a biztonsági meghajtó, csak a winyók ára még horror, várok vele még lejjebb megy az áruk) a rendszert aztán nehogy gond legyen az egyikkel. Szvsz, a hő esküdt ellensége a winyóknak, ahogy én itt melóhelyen a szereverkben tapasztalom...
Amúgy írtam azoknak akitől vettem a házat, hogy az egyik venti csapágyas lehet, és kiterjed-e rá a garancia. És azt válaszolták, hogy igen! Ez azért kellemes csalódás volt
Küldjem fel nekik letesztelik és kicserélik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- 3D nyomtatás
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Hobby elektronika
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.