Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, infókat.
-
válasz
KicsiAnthony #21 üzenetére
A ROG tápokban pont nem tudom milyen van, de jellemzően a Seasonic a saját márkájú és a Phanteks tápokba Hong Huát rak, amivel szokott gond lenni. Tehát valahol idegesítő, hogy van egy jól felszerelt tápegység és beleraknak egy kevésbé megbízható ventilátort.
Megoldás lehet az is, ha van a tápban hibrid mód. Ha van a gépedben egy kicsit túlméretezett táp (mondjuk 1 kW), akkor abban a ventilátor lehet, hogy csak csúcsterhelésnél fog beindulni, akkor is csak lomhán. Ellenben energia szempontjából kevésbé lesz hatékony a működése.
-
Amiket leírtál azok jó márkák, általában tápegység választásnál érdemes megnézni nagyobb tesztoldalak véleményét, illetve én azért még az Amazonra is felszoktam menni és megnézem, hogy milyenek a visszajelzések egy adott termékre. Ott néhány tápnál több ezer visszajelzés van, na abból már le lehet valamit szűrni, ha például sok a negatív.
Nekem egyébként Seasonic tápom van, mint amit KicsiAnthony is írt. Jellemzően a drágább modellekre hosszú (10+ év) garanciaidőt adnak.
-
Kartács
aktív tag
Mennyire megbízhatóak ezek a tápok srácok?
Mondjuk én Corsair párti voltam mindig is, talán BeQuiettel mernék még megpróbálkozni vagy Asussal talán EVGA.
Ha mostanság akarok összerakni egy RTX40xx gépet megéri már ilyet venni vagy felesleges, gondolom árban is drágábbak lesznek még ezek.Maradok valami Corsair HX1000 körüli dolognál inkább + átalakító.
-
válasz
Dragon3000 #13 üzenetére
Lehet nem szaladt mindenki Redditre posztolni, hanem bevitte a boltba gariztatni. Januári leégett kártyás posztra még emlékszem.
-
KicsiAnthony
csendes tag
válasz
Dragon3000 #13 üzenetére
Lehet, hogy tényleg az volt, ki tudja. Én azért inkább várnék, amíg kiforr a dolog.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KicsiAnthony #7 üzenetére
Érdekes, hogy a neten nem igazán lehet azóta újabb esettel találkozni, hogy az nvidia nyilatkozata szerint user error volt minden eset.
-
tibaimp
nagyúr
Egyre több gyártó kezdi alkalmazni az új csatit, helyes.
-
CapriBoy
tag
válasz
KicsiAnthony #7 üzenetére
Illetve az egész ingatlanra, amibel leéghet a csatlakozó...
-
zooliii
tag
Csak ez így nem nagyon lesz versenyképes a 10, de akár 12 év garos Seasonic, Corsair, CM, Fractal, EVGA tápok mellett. Kivéve, ha annyival olcsóbban fogják adni, de azt őszintén szólva kétlem.
-
KicsiAnthony
csendes tag
Reméljük, az 5 év garancia nem csak a tápra érvényes, hanem a teljes konfigra, ami a hírek szerint a 12VHPWR-nek köszönhetően néha hamuvá ég...
-
"First off, PCIe 5.0 and the 12VHPWR connector are not Intel spec. It was developed by the PCI-SIG for a spec sponsored by Nvidia and Dell. It appears in the Intel spec after the fact because Intel had to make it part of the spec since the PCI-SIG were requiring consumer to use the connector for powering graphics cards."
De lényegében én sem voltam pontos. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 80 Plus Gold plecsnivel kidekorált ATX 3.0 széria 1 és 1,2 kilowattos modellekkel indít.
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest