Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #3294 üzenetére

    Jó az a 9-es érték ;] Mondjuk 11-nél az AMD-s konfigom királyul behalt, az újjal még nem néztem, de juszt is kipróbálom, mert ott a 9-et sem lehetett használni (mert ugye nem csak a VGA számít). Nekem az a grafikai anomália, ha a távolba nézek, és nincs ott, ami ott van. Amúgy nálam nem okozott gondot az alapérték magasabbra állítása (a terület betöltési idejének megnövekedését leszámítva).

    Én azért használok HDR-t, AA-t és AF-et meg driverből. Csak neki 3850-e van. Én nem láttam amúgy nagy különbséget HDR és Bloom + AA + AF között, már ha nem számítom azokat a vacak recés éleket, amelyek nagyon bánCSák a szemeimet. ;] Én most a szépségért elvagyok a néhol (pl. BC mod :DDD ) enyhén akadó grafikával, de sem erről, sem az IW-ről, sem az NE-ről, sem a 9-es látótávolságról nem mondok le (QTP3-ról nem is szólva!).

    Modokra én is azért figyelmeztettem. De amelyek az oldalamon fent vannak, azok mellett nekem minden küldi gond nélkül ment (mert a konfliktusosokat már leirtottam), legalábbis a megfelelő betöltési sorrend megtalálása után. ;] De azért tettem fel azokkal együtt, hogy ne legyen ilyen gond. Viszont volt gondja pl. kereskedős modnak, ha még emléxel, amikor nem az alapjátékkal indult.
    Mindamellett, dokar, tényleg módjával a modokkal elsőre.

    Várhatsz napokat... :)) Én ilyen esetben elmegyek, megcsinálok még 10 küldit. ;] Bár most az új karimmal komolyan fejlesztek, nem arra gyúrok, hogy 15 küldivel többet teljesítsek, mint ahány napja játszom.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák