Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz dokar #3285 üzenetére

    Üdv a legjobb klubban! :C Ezexerint sikerült megoldani a patchelést?
    Keresgélj, mászkálj, beszélgess sokat (és szerezz sok küldit, értékes tárgyakat, stb), különben a fő küldivel gyorsan végzel. Én már sokat fejlesztettem az előző karimon, mielőtt a fő küldinek nekiálltam. De persze a te játékosod, majd 2. nekifutásra úgyis másképp játszol, mint mi mindannyian. :DDD
    Ha még nem tetted, nézd meg az oldalamon a Letöltéseknél a hasznos Oblivion linkeket, a Quest Award Leveller plugin különösen ajánlott, mert alacsony szinten megszerzett tárgyakat feljavítja, ahogy fejlődsz. A másik a nemrég említett Sigil stone selector. Obli kapuk becsukásának csak lvl17 felett állj neki, onnantól kapod a legerősebb köveket.
    A végén található Oblivion gyűjtőoldalak a hasznos TES4 információk kimeríthetetlen tárházai, legalábbis Systemroot mestert követően, ha ő nem lenne éppen elérhető.
    A grafikai upgrade-eket érdemes feltelepíteni, hihetetlen élményt adnak (bár erősen lassítják a megjelenítést). A tesztoldalam Oblivion-szekciójában rengeteg bemutató képet találsz.
    Statisztikát nem árt alaposan böngészni, sokat segíthet. Van egy BT-Mod nevű csomag, amely könnyebben átláthatóvá teszi a stat-okat, de modokkal kezdő Oblisként azért óvatosan, mert gyakorlottaknak is meggyűlt velük a bajuk soxor.
    Én RPG-ből 2 játékot fogadok el: Oblivion és KotOR. Esetleg még Gothic 3 és Morrowind, de ezeket valahogy mindig abbahagyom, ahányszor nekik kezdek, de ez egyéni ízlés kérdése.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák