Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Kareszovics #2598 üzenetére

    Kezdesz visszatérni? ;)
    Már megvan a probléma. Ring-et kerestem, persze volt rajta rézgyűrű, csak az nem volt jó. Visszamenve aztán elolvastam, végül rájöttem nagy okosan, hogy csak a pecsérnyomó lehet az. Aztán már az ikonja is ismerős lett, csak ezt a DarkUI felületet még nem szoktam meg teljesen. Most ott tartok, hogy elmentem Cheydinhal fölött abba a barlangba a Mythic Dawn szekta után, segédemmel, fagy-elemen egy tállal. Rájöttem, hogy lehet gyógyítani, szóval csak meg ne pusztuljon. Majd idézek magamra 80% pajzsot 2 percre, ha meg már töltődtem kicsit, akkor egy daedrothot is szintén 2 re, majd nekiállok aprítani a miszliket. ;]
    Most már 36. szinten vagyok, Vágó fegyvereket felnyomtam 95-re, már csak zúzókat (33) és alkímiát (az is már 65) kell javítanom a fő képességek közül.
    Azt még mindig nem tudom, hogy lehet-e oktatózni a többivel, ha már maximum szinten vagyok, mert ha nem, akkor inkább azokat kéne nyomnom 2 szintlépés között (kovácsolás, gyógyítás, íjászat, páncél, hárítás).
    Ha "strike" a mana elszívásom a sigil kőben, akkor betehetem amulettbe, és úgy is működik, ha valamilyen fegyverrel eltalálok valakit, vagy csak fegyverben? Ill blokkolásnál (pajzs) is? Csak mert az is strike, csak én kapom. Mint a MÁV-ét. :W Jó volna tudni, mert így csak hordozom magamnál potyába.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák