Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz Jorus #12104 üzenetére

    Szépen összefoglaltad. Annyit tennék hozzá, hogy szerintem az ő nézőpontjának kérdése az, hogy megszereti-e vagy sem. Ha "csak egy játékról" van szó, aminek az 5. része után a 4. részével játszik akkor esélyes hogy csalódni fog, és még Weynon Priory előtt uninstall lesz belőle. Ha viszont a TES 5. után játssza ezt, akkor itt bizony lesznek húb*zmeg-ek, ha ennek tetejébe fogékony a LoTR-szerű "mesebeli" atmoszférára, a sokkal varázslatosabb zenékre, stbstb., akkor vanillában is szebbnek és vonzóbbnak találja majd.
    Az Oblivion egyébként egy ritka állatfaj, olyat tud, amire kevés játék képes. Ha valaki szereti, és képes annyira azonosulni vele, nem is fog figyelni a grafikára, a textúrákra meg a többi vacakra, mert azt fogja belül látni amit a játék láttatni akar. Esetleg már-már el is hiszi, hogy ez a világ valóban létezik valahol, ahová elvitték a Bethesdáékat pár napra, körbeutazták egész Cyrodot, sebtében kapkodva telefotóztak minden gépet és telefont, lerajzolgatták a koncepciókat, miközben a többiek laptoppal az ölükben ültek a Talos Plazan, és Todd Howard vezénylésével igyekeztek mindent lemodellezni, megörökíteni amit csak lehet; merthát estére ugye lefogy az aksi... majd visszatértek, és ebből rakták össze 2006ra a játékot, ami azért lett ennyire bugos és helyenként elnagyolt mert nem volt idejük mindent megcsinálni. Az utód ezzel ellentétben olyan lett mint egy klasszikus mozifilm remake-je. Olyan semmilyen. Jó is, meg nem is, innen szebb onnan nem, ésígytovább.
    Nyilván fentiek a lényeget érzékeltetni akaró költői túlzások (bár egy mod ötletnek kapásból jó is:D ) de egy adott szemszögből képet adnak erről a játékról. De legjobb ha nekiáll -elsőre vanillában- aztán vagy elkapja az érzés, vagy nem.

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák