- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Senki9876
tag
Üdv all!!
Csak beköszöntem, és már lépek is"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Dr.Én
veterán
Jó estét ismét
Épp nézem a macsis videot
Na végig néztem kegyetlen jó.De neki állt dörögni az ég
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
polaar
tag
Jó estét mindenkinek!
-
Kavicsusz
tag
Na jó éjt, nektek lassan megyek aludni
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
-
buherka
addikt
Én ma nem leszek éjszakások...asszonyé vagyok
További jó kockulást és szép álmokat nektek
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
Na csak indulás előtt beköszönök! Még kaja pia nők minden ami fontos utánna már a melóból jelentkezek!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Dr.Én
veterán
Jó éjt mindenkinek
Én lépek tentikélniWOT: kissio
-
kavicssli
addikt
Mi a f@szom! Ahogy elnézem elég kevesen leszünk este!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
mindenható van a tévében
ma nem kockulok
megnézem és reggel fél5kor kelőcsácsumicsá mindenkinek
There's an app for that
-
Szép estét mindenkinek!
Én csak pár percet leszek még a neten, aztán megyek dolgozni.
A náthám, köszöni, még kitart... de a fehérvérsejtjeim dolgoznak a kitelepítésén.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
sNORh
addikt
válasz Str8 sk8r #36126 üzenetére
Hali
Nah ujratettem a wint, kikompresszoroztam a gépem. Hazavittem, és útközbe elszállt az 1órás Win.. mostlettem kész a 2.-alAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kavicssli
addikt
Cső all!
-
-
pohár
félisten
Szasztok láááányok, mindjárt hááányok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #36139 üzenetére
Huh most látom nem "tőlem" rendelted az AC ventiket, megverlek ezért majd egyszer
Semmi különös nincs, voltam ma moziban, mert Moziünnep van, megnéztük az új Star Wars-ot, nem rossz
Szombaton megyek Debrecenbe, de lehet péntek lesz belőle
Megyek veszek pár DVD-t
Jah és van 2db lila Coca Cola-s poharam, tök szupiVeled mizu? Mindig csak a meló
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kavicssli
addikt
NYugdíjastól rendeltem de majd te szállítod le nekem! és megiszunk majd valami itókát!
Mi Beával a denevírembert szeretnénk megnézni holnap!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #36141 üzenetére
Egeeeen???
Majd akkor egyeztess vele meg velem
Venti mikorra várható?Az nagyon jó kis film, nézzétek csak meg!!
-
kavicssli
addikt
Elvileg jövőhéten várható! De még nézegetem a listáját! Eddig 2 AC ventit néztem ki!Darabja csak 1000ft
Ez a film amit te néztél meg az melyik része?
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #36143 üzenetére
Az új animációs Star Wars, a Clone Wars, vagyis Klónok Háborúja!! Nah de most megyek le 2 szinttel, havernak beállítom a DC-jét hogy lássa a koliHUB-ot
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #36145 üzenetére
Nem rossz!!
és még a magyarhangok is ugyanazok mint a rendes filmben!!GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adalbert1
veterán
Jó éjszakát mindenkinek!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.