- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
na lépek körbenézek itt a gyárban!Jó pihit neked!Csocsika!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Dr.Én
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Buherka
Már bevagyok zsongva már irásod alapján
Már csak egy jó procit kell majd nekem is venni (E8200 ).Egy picit majd huzom . CSak hát még nincs rá keret
Ja 1066mhz-es ramokat is kellene mellé vennem.De azt majd késöbb
Ja a 8800GT-től én se válok még egy jó darabig.Amig be nem krepál[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
lakisoft
veterán
Jó reggelt Uraim!!!
- Árad -
-
*HaYha*
aktív tag
Sziasztok Nem kell valakinek Gainward GF 9600GT OC Golden Sample 512mb 8800 maggal?!?! HD 3870-et veri, doboz, számla, gar még 1 évig, minden tartozék...
A gépem végre a saját szobámban :D
-
Str8 sk8r
őstag
...üdvözlök mindenkit a melóból......Buhert látta mostanság valaki-lessz ma? ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
sNORh
addikt
válasz Str8 sk8r #36507 üzenetére
Üdvözlet sk8r barátom.. rég voltál..
jajah tegnap itt nyomta egés nap..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
fúú lehet lesz TurboSim a telefonomhoz
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz Winner_hun #36514 üzenetére
fúú kezeli atelefonomat..
próbáltaqm már vagy 3-at, de a tied akkor egy friss verzió.. LG KF750-re kell..
Debrecenbe jársz?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
pohár
félisten
Feléledtem éln is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kavicssli
addikt
jó reggelr! meek haza
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
pohár
félisten
Én meg megyek Debrecenbe, vmi kabátszerűséget nézünk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
-
kavicssli
addikt
Jelen!
-
adalbert1
veterán
Jó estét az uraknak!
Ma nem hiszem, hogy sokáig leszek, jön pár haver, sütés-főzés-piázás utána meg buli valahol. -
kavicssli
addikt
-
Szép estét mindenkinek!
A nátha utóhatásaként teljesen pudvás vagyok. Pedig jó lenne holnap kimenni a természetbe gombákat keresgélni.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Dr.Én
veterán
Jó estét mindenkinek
Én egy darabig leszek.Épp a XXX-t nézem az RTL klubbon, még soha se láttam Egész jó
Algieba
valamikor a mi osztáylunk is megy gombát szeddni az erdőbe.[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
válasz kavicssli #36527 üzenetére
Mindenki nézi a megafrászt, vagy a korsó alját és rendel még egy sört.
Ha nem múlik ki a náthám holnapra sem, akkor még itthon maradok, és ölöm tovább a megszállót.
A réten csiperke fajokat és mezei szegfűgombát keresgélnék.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
buherka
addikt
Üdvüzlet az Uraknak és Hölgyeknek innen a melóból.
Én is leszek este...néha azért kicsit eltünök krájziszozni
Doki...Nagyon szépen fut a játék, jól lett optimalizálva. XP alatt minden maxra állítva gyönyörűen hasít.
Viszont tegnap észrevettem egy hatalmas bugot a játékban...
Van egy olyan rész, ahol egy pilótát kell követni egy páncélozott járművel, és meg kell Őt védeni a sárgáktól.
Na, most...ha megpróbálom kilőni az ellent, akkor nem sérülnek és úgy néz ki a játék, mintha gesztenyéket köpködne a fegyverem. Akkora grafikai bug, mint az állat. Tiszta röhejesen néz ki.
Mérgemben le is sikáltam a gépről...ma este újrarakom...meglátjuk[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
Cső all!
A film+ on a taxi2 megy
-
buherka
addikt
Szevasz Albert...neked is. Érezzétek jól magatokat...Aztán nehogy sokat igyál
(#36536) Str8 sk8r ...jó kérdés, hogy fog e menni...szerintem fog, ha van mellette egy normális VGA.
Ment üzi..[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Na, megyek szórakozni. Megkaptam a mai sorozatadagomat. Beindult a sorozat-szezon.
Valahogy sokkal szórakoztatóbb reklám és szinkron nélkül frissen megnézni őket.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
kavicssli
addikt
Én majd 22.00 fele lelépek 1 kicsikét procit tuningolni!
-
buherka
addikt
-
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest