- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
marsu
veterán
Kellemes estét mindenkinek!
Az éjszakai műszaknak csendes, nyugodt éjszakát ...
Kitartás! Hamar jön a reggel ...Press any key to continue ...
-
Vistaboy
veterán
Hát azzal nem lehet vége, ugyanis majdnem minden nyugdíjas dolgozik még pluszban.
Meg aztán, amire elérjük a nyugdíjkorhatárt, addigra megemelik...
Amúgy szép jó reggelt Mindenkinek!
Hú, de r*hadt sz@r volt ez első éjjelesem! Éj még van öt!"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
marsu
veterán
Ismét egy este, ismét egy éjszakai műszak ....
Szerencsére holnap már péntek lesz.Press any key to continue ...
-
Vistaboy
veterán
Szép jó Reggelt!
Vagyis Nekünk, éjjeleseknek Jó Éjszakát!
Végignézem még Én is a fórumot, oszt hunya..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-
Vistaboy
veterán
Jó Reggelt! (Most már Nekem is!)
Hát akkor egy csónakban evezünk, mert Nekem meg most hétvégén kell mennem. Még Hétfőn is éjjeles leszek.
Csak az vigasztal, hogy utána a Kedd-Szerda szabad.
Viszont Csütörtöktől megint mennem kell Szerdáig délutánra, és a nappalos hetet pedig pont Szombaton kezdjük el..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Hurrá, péntek van ....
Press any key to continue ...
-
Vistaboy
veterán
Jó Neked!
Nekem még három nap van, Hétfőn éjjelre megyek utoljára.
Na mentem, kezdik az F1-et..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
poffsoft
veterán
válasz szalai56 #3221 üzenetére
Üdv mindenki!
Az a fránya folyó kib.ott veletek, már éppen összelapátoltak a kollégák, mikor nem visszajött a rakpartra!
Láttam a hiradóban a fenntartókat, húzkodták a fatörzseket, de ezexerint Te nem voltál köztük
Fényképek???
Ja, jó munkát miondenkinek![ Szerkesztve ]
-
polaar
tag
jó éjszakát mindenkinek aki dolgozik ma este!
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
KMan
őstag
Kivanok.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
-
KMan
őstag
Kivanok.
-
Vistaboy
veterán
Szép jó reggelt!
Nem tudok aludni!!!
Még ma este mennem kell éjjelre, de nem tudok aludni, pedig majd eldőlök, olyan fáradt vagyok. Lehet hogy szabi lesz a dologból..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Boxiné
aktív tag
válasz Vistaboy #3231 üzenetére
Látom nem csak én szoktam ilyen problémával küzdeni. Mostanában én sem tudok elaludni éjszakázás után. A hétvégi éjszakák pedig egyszerűen pocsékak voltak. Rengetegszer felébredtem, forgolódtam, járkáltam a házban. Pedig ez nem jellemző.
Én is megyek éjszakára, és még délután jó lenne szundizni egy-két órát."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Vistaboy
veterán
Na, nagy nehezen sikerült egy kicsit pihennem. Négy órától mostanáig. Nem írok alvást, mert ez inkább szempihentetés volt, de máris sokkal jobban vagyok. Azt hiszem, most szakítok a hagyományokkal és lefőzök még egy adag kávét, bár napi egynél csak ritkán iszom többet.
Majdcsak eltelik még ez az egy éjjeles is!"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
polaar
tag
jó éjszakát minden sorstársnak aki dolgozik ma éjjel!
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Ma szabadnapom van.
-
Vistaboy
veterán
Szép jó reggelt!
Végre vége van az éjjeles műszaknak.
Két nap pihenő és kezdjük a délutánost. A hétvége megint beleesik..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
KMan
őstag
Vagyok.
-
marsu
veterán
Jó reggelt Mindenkinek ....
Szerda van és 7:00 óra ....Press any key to continue ...
-
Vistaboy
veterán
Jobbulást!
Amúgy szép jó reggelt Mindenkinek!
Pihenős vagyok. Ma egész nap azt teszem, amihez épp kedvem van.
De kevésszer tehetem ezt meg...
Holnaptól pedig beindul a délutános szak, jövő Szerdáig oda se neki...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
polaar
tag
jó éjszakát már megint!
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
-
szalai56
senior tag
Nagyon leültünk.
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt Mindenkinek!
Ma megkezdem a délutános hetet (Illetve hatot, mivel hat napig megyek zsinórban).
Mindegy, majdcsak eltelik ez is, de legalább nem éjjeles vagyok."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
bolondember
MODERÁTOR
és, visszatértem a műszakba...
ennél a cégnél első éjszakám...
üdv minden bagoly kollégának!Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest