Aktív témák
-
takij
tag
válasz Somejko #4250 üzenetére
Ez igaz ,de nekem is van a jamesbond féle LG író(4163b) ,meg van egy nec 3520-as.A nec iszonyatosan gyorsan rippel az LG hez képest,azonban ha van egy kis gond a lemezzel (szarul irt , karcos , vagy akármi )a nec-nek ott a vége .Az LG meg vidáman beolvassa.Egy pár régi lemezemet már kidobhattam volna az ablakon mikor be akartam rippelni a nec-el, ha nem lett volna az LG.Szoval ez is szempont nem csak a gyors olvasás.
Hali.Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivírus...
-
Somejko
aktív tag
Értelek,nem mondom hogy rossz a 4163b,csak lassabb olvasásra.Én meg pont a régi Lg4082b-voltam úgy,hogy nem tudtam visszamenteni a rosszabb lemezeket(princo),és a pio meg lazán másolja igaz a végén lecsökken 8x-osra.
Attól még jó széria lehet a 4163b,csak be ne szarjon
Üdv!Chuck Norris NEM él rosszabbul mint 4 éve!
-
james008bond
őstag
Én is ezt mondom, mert mit érek 16X-os rippeléssel, ha mondjuk egy kis olvasási hibánál kiakad beolvasás közben??? Amúgy meg úgy tudom, az LG írók DVD hibajavítása elég jó. ''Lassan, de biztosan'' is lehetne itt a mottó.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
mr_knight
senior tag
válasz james008bond #4254 üzenetére
ÉS mit érsz 16X-os kiirással, mert ahogyan látom mindig 16X-os lemezzel foglalkozol és közben videokat irsz a lemezre és azt mondtad hogy neked a minőség a lényeg, 6 perc alatt kiirta. közben meg mondod hogy a beolvasás nem számit neked ! akkor most mi számít, de a kiirás meg ezekszerint igen..... ?
Ui.: nem fikázlak csak KÉRDEZEM ! -
CactuS
Arcképgyáros
Hali!
Szal lenne megint 1 kérdésem: Traxdata 4x és 8x között jelentős lehet a minőség különbség? Csak mert nemrég kaptam kölcsön pár DVDt,ami Traxdata 4xes, és lemez szélét már nem tudta leolvasni Viszont most rendeltem 100 Db Traxdata +8x -os lemezeket... Igaz nekem PIONEER 109XLAm van, a srác is most vett újat, ezért nemtom milyen volt neki előtte..
Szal: Lehet,hogy én is igy járok, ha teleirom a lemezt? (Film) Vagy a Trax +8x lemez + a P109 elég ahhoz,hogy ne legyen ilyen gondom?Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Lortech
addikt
válasz james008bond #4254 üzenetére
Azért nem kéne kiforgatni. 16X-an akkor olvasol, ha jó a lemez, NEC-vel, LG-vel sehogy. Ha rossz a lemez, visszaveszi a sebességet, de ez minden írónál így van, csak nem mindegy, hogy milyen sebességről veszi vissza. Lg-m ugyan nincs, és nem is hiányzik, de amit eddig a NEC3520 nem tudott beolvasni, azt nem tudta a Pio108/109 sem, és egy liteon olvasó sem, pedig nap mint nap csinálok másolatokat a legkülönbözőbb fajta lemezekről, előfordul, hogy agyonkarcolt cristal, princó féle csodákról, és nem tapasztaltam az általad észlelt problémát. Az elmondható viszont, hogyha van gyengébb pont a lemezen, akkor rögtön látható az olvasási görbén, mivel maximumon olvas, az LG-n lehet hogy folyamatosnak látszana az olvasás. Ha visszavenném a nec-t 10x-re, ott sem lenne tüske.
Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
A 8X egy újabb generáció, ritek g05, a 4X pedig ritek g04. Minőségbeli különbség nem hiszem, hogy sok van köztük, gondolok itt a felhasznált anyagok minőségére. Azt tudom inkább elképzelni, hogy azok amiket nem tudtál leolvasni, eleve rossz minőségben lettek megírva, nem pedig az idő végzett velük (bár az is lehet persze). Nekem egyik kedvencem volt még anno a traxdata lemez, több mint másfél éves ritekg03, és g04 lemezeim minden gond nélkül olvashatók.
-
james008bond
őstag
Sikerült at első DL lemezemet megírnom. Asztaliban, PC-ben hibátlanul megy. Ami viszont érdekes, Nero CD DVD teszt ill DVD Info Proban a sebességteszt leáll rétegváltáskor. Ez miért van? Tapasztalt már valaki ilyet?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #00809728 #4264 üzenetére
De ha jól tudom, akkor a RitekG05öt a Pioneer irók szeretik nem? És elvileg a Traxdata lemezek jó minőségűek [L]http://cdgrab.hu/_cikk/alapanyagmediakod/alapanyag_vs_mid.html[/] ? Eddig Ridiscre, meg Aritára irtam, aztán most állok váltás előtt,és nemsokára kapom meg az első nagyobb adat Traxdata +8x es lemezeket... (Csak 1 kicsit elbizonytalanodtam )
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lortech #4271 üzenetére
Tényleg A -os G05 vagy a +os R03 a jobb minőségű? (Természetesen a Traxdata DVDnél,feltéve,hogy az asztali lejátszó támogatja a +os lemezeket)
[Szerkesztve]Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Lortech
addikt
Én a minuszosat választanám inkább. Pluszossal kapcsolatban több problémáról hallottam, bár egyikhez sincs mostanában szerencsém.
Egyébként meg igazából egyiket sem ajánlanám. Mint előttem is mondták már, a traxdata éppen a ''márkás'' lemezek alatt van csak 10-20ft-tal, így annyira nem tartom jó vételnek.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Lortech
addikt
Ez nem ilyen egyszerű, elég sokféle lemez van philipsen belül is, pluszos, minuszos téren egyaránt. Szerintem az alapján érdemes dönteni, hogy az íród melyikkel boldogul jobban, esetlegesen az asztalid melyiket preferálja. Ha csak nem a RICOHJPNR02 féle a pluszos lemez, akkor a minuszost választanám.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lortech #4279 üzenetére
Az a baj,hogy csak annyit tudok, hogy Philips Megnézni nem nagyon tudom, mert 1 ismerősömön kereszűl veszek, aki nem ért ilyen annyira a ''számtekhez''. Mint mondtam Filmeket irnék rá főleg. A PIONEER 109 az melyikkel boldogul jobban? a +os vagy a -ossal?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
rdezősködöm, mert most kezdem el archiválni a cuccaimat DVDkre, és nemtok dönteni,hogy + os vagy -os válasszak... Elvileg a Philips 8X FUJIFILM a Philips 8X DVD+R meg CMC, MBI ''alapanyagú'' A cuccaimra vigyázok, nem gyilkolom a DVDket,de elvárásaim között szerepel,hogy még akár évek múlva is vissza tudjam olvasni az adatokat.... De ezek szerint a + - csak +szokás kérdése,nagy jelentősége nincs?
[Szerkesztve]Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
-
levis4
tag
Na így néz ki!
De, hogy hol lehet kapni....?
Bővebben: link -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Vangelis #4291 üzenetére
Értem, ehh, fene ezt a nagy válsztékot Akkor leegyszerűsítve asszem a következők közül válogathatok, anélkül,hogy látnám,tehát nemtom megnézni csak ha már megvettem :ARITA,RIDISC,TRAXDATA,PHILIPS,TDK,VERBATIM Szóval ezek közül gondolom az utolsó 3-4 ami szóba jöhet, mint tartós megoldás, +,- szinte 1re megy, igaz? Melyik lehet, amelyikkel nem nagyon kapok zsákbamacskát?
Aktív témák
- Eladó használt Seagate SkyHawk 10TB héliumos hdd
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 860 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest