- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
A fehérvári Media Marktban az összes Sopranos(Maffiózók) évad 2990Ft
Nekem már megvan az összes -
tag
-
adalbert1
veterán
válasz mokas_gizi #1852 üzenetére
Ha jól emlékszem csak az első 3 évadot adták ki szinkron nélkül (elég régen, talán 7-8 éve), de azok is kijöttek újra szinkronnal, a negyedik évadtól meg csak szinkronnal jött.
-
td
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Sztálingrád c. német filmnek (1992.) van másik kiadása is az RTL Klub-oson kívül? Azon túl, hogy már a borítón is elgépelések/helyesírási hibák vannak, nincsen rajta, csak magyar felirat, én pedig olyat szeretnék, amin van német is. Tudom, hülye kérdés, miért lenne, de azért hátha...
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
A kérdésem az lenne a szakértők felé, hogy innen lehetne -e szerintetek rendelni magyar bankkártyával ide Magyarországra ezt a Star Wars Blu-ray csomagot? Mert itt kb fele a magyar árnak, és rajta van a magyar szinkron is ugyanúgy...
(és ezzel a bankkártyával már számtalanszor vásároltam a Steamen játékot) -
AMD_ok
őstag
válasz mokas_gizi #1856 üzenetére
köszi,de nekem szinkronos kéne mindenképp....
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Érdekelne,h honnan tudnám beszerezni az összes évadot LEGÁLISAN !
Keresgéltem a neten áruházakat de nem nagyon leltem ahol +van DVD-énTHX
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Agyzuzo
addikt
Magyarhonban szerintem sehol. Amazonon volt már egy complete 1-10 évad egybecsomag, de most nem rendelhető náluk se (és azon ráadásul nincs semmilyen magyar vonatkozás).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tag
-
Dilikutya
félisten
válasz mokas_gizi #1864 üzenetére
Sosem tudhatod. Jó példa erre a Serenity ausztrál kiadása, amin az angol mellett magyar szinkron is van.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cannibal
senior tag
Gyűjt még manapság valaki cd-dvd-blu ray -t? xpress-en kívül merre érdemes még nézelődni?
-
spiky03
veterán
válasz cannibal #1868 üzenetére
Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Ajánlom még az AVX.hu-t is.
Itt is vannak eladó filmek, és igen sajnos itt is van 1-2 emberke aki kicsit érdekesen árazza be a termékeit.
De alkudni lehet.Én is csak a kedvenceket veszem/vettem meg, vagy ami megéri a nagy felbontást a kép vagy hang miatt.
Jah egyébként nekem is van pár eladó filmem.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
Dilikutya
félisten
-
cannibal
senior tag
válasz spiky03 #1872 üzenetére
Mennyi blu-ray filmed van? Nekem eddig nem volt mivel lejátszani, nemrég vettem egy PS3-at. Szóval számomra most indul csak a buli.
(#1871) Dilikutya
A csonkolt képnél már csak az újraszinkronizálás a borzasztóbb. Legjobb példa a 48 óra és a Megint 48 óra című filmek. Tudom a szinkron nem mindenkit érdekel, de ezeknél a filmeknél az eredeti szinkron nagyon el volt találva szerintem. -
spiky03
veterán
-
-
tnt512
csendes tag
A The Boy/A fiú megjelenéséről lehet tudni valamit?
Egyáltalán megjelenik magyarországon? -
tag
Aki esetleg nem ismerné az oldalt:
http://www.filmarena.cz/Nagyobb a választék mint itt Mutyisztánban, nagyobb akciók sokkal nagyobb választék sok filmen van magyar vonatkozás...
Meg 1-2 fim olcsóbb is mint itt + sok olyan film, amit itt nem adtak ki vagy már nem lehet kapni magyar vonatkozással persze... -
hans_ollo
újonc
Sziasztok,
Nem tudom hol kéne megkérdeznem, ezért megkérdem itt, hogy szerintetek mennyit érhet most a Vissza a jövőbe trilógia blu-ray-en? Nem az anniversary kiadás, hanem csak a sima, 3db blu-ray. A neten sehol nem találtam erről információt (kivétel egy helyen, ahol az anniversary edition 45 ezer forint )
Köszi a válaszokat!
Üdv: Ricsi
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz lionshamlet #1896 üzenetére
Én mondjuk a 3D-ért egy lyukas garast nem adnék, moziban is kerülöm.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz lionshamlet #1898 üzenetére
Legutóbb az új Star Wars-t néztem, mert esti előadás csak 3D volt a premier hétvégén. Később megnéztem 2D-ben is, ég és föld. Sokkal szebb, élettel telibb színei vannak a 2D verziónak. Szerencse, hogy nem Cinema City-ben néztem, így a 3D felár csak 100 Ft volt. Soha nem tudott a 3D lenyűgözni, a jelenlegi technológiákkal a moziban nem ad semmi pluszt, egy rossz filmet pedig nem ment meg. Majd ha a VR eljut ide is, talán érdekességnek már jó lesz, de hogy csak olyanra járjak moziba, esélytelen. Mivel mindig csak külső szemlélője vagy az eseményeknek, a 3D sokszor kimondottan életszerűtlenebb élményt ad, mint a 2D. Ugyanígy lemezen sem fizetek érte soha pluszban, nem kell. Legyen 2000 Ft, és az egy korrekt ár.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Bocsánat a nagyon idióta kérdésért, de valami nem teljesen tiszta bennem:
BD25 vs BD50 Mi a különbség pontosan?!
Videóminőséget tekintve mindkettő egyforma?
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest