- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinamyte68
csendes tag
Sziasztok! Most kezdtem a drónozást .Nagyon élveztem.Addig amig akis gép meg nem bolondult.Visuo x809hv. Felszállás helyett a kezemből csak leszáll a földre. Ha elég gyorsan meg tudom nyomni a flippet simán megcsinálja. Vagy épp a födre érkezéskor is. De felszállásra nem tudom rábírni. Néha olyat is csinál hogy az egyik motor pögög mint az őrült.De a lefogásakor nem áll le mint régebben.Rendeltem hozzá komplett alaplapot.Jól tettem? Kb hány felszállást bír a kis gép. Vagy a motorok.
-
dinamyte68
csendes tag
Sziasztok!
Csak hogy valaki hátha olvassa az én bajomat, és van megoldása!
De nagyon jó hogy olvasom a dolgaitokat és sokat tanulok. Remélem.Üdv nektek Drónkirályok!!!! Bámulva nézem az akrobatikát!
Én egy kezdő vagyok. -
dinamyte68
csendes tag
válasz Saccco #56103 üzenetére
Köszönöm hogy foglakoztál velem!
Ezen nincs kalibrálás.
Bekapcs. Működött és kész
Ha elsódródott. lehetett korrigálni és megtartotta míg az akkut ki nem vetted.De most KO.
Telefonról sem működik. Pedig onnan is ment szépen.
Azért rendeltem új alaplapot. De semmit nem tudok amúgy a gépről csak ami a You- tube -n volt -
dinamyte68
csendes tag
válasz Saccco #56103 üzenetére
A távirányítón meg a telefonon adott gomb parancsra sem azt csinálja mint rég. Mintha megbolondult volna. Van egy másik drónom azt kidobták , egy napig esett rá és a távjára az eső. Egy napi szárítás után csinált hasonló dolgokat. De ez nem ázott sehol. Amúgy a talált meg jól működik.Az egy Overmax 7.1
-
dinamyte68
csendes tag
válasz dinamyte68 #56107 üzenetére
Bocs lemaradt előzőleg egy betü
-
dinamyte68
csendes tag
válasz FingR86 #56113 üzenetére
Én rendeltem még egy gépet meg a rosszhoz egy alaplapot
Nekem nagyon tetszik a kis gép igaz elég szélérzékeny.Egy hete amikor volt aza tartós folyamatos szél.De napsütéses volt az idő akkor repültem vele, hát alig győzték a széllökéseket a motorok. Volt hogy kényszerlandolás volt mert közel 100 méterre elvitte a gépet. Nem szerezném elveszteni. -
dinamyte68
csendes tag
Milyen cucc a Hubsan x4 h501s drón? Kinek van tapasztalata róla? Videók vannak fent de a személyes tapasztalat sokkal jobb! Én sem ajánlok senkinek silány terméket ha van tapasztalatom róla. Előre is köszi az infót!
-
dinamyte68
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
dinamyte68
csendes tag
Az új alaplap megérkezett, beforrasztva! A gép működik Visuó xs809hw.
-
dinamyte68
csendes tag
válasz AMDaZERG_1 #56231 üzenetére
Merre repültök ezekkel a szuper gépekkel helyileg? Ha publikus. (megnézném hogyan repülnek)
-
dinamyte68
csendes tag
válasz Teréz Atya #56239 üzenetére
Szia! Nagyon jól repülsz vele, én a nézésébe is beleszédültem!
-
dinamyte68
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon profik a gépek ,képek, meg a reptetések.
Nekem ma érkezett meg a Hubsan x4 brushless H501S Fél órája töltött fel az akkuja . Muszály volt kipróbálnom ilyen sötétben. A fényei Teljesen jók, tartja a pozicióját ahogy le van írva. Most újra töltöm és jöhet a nappali repülés!
Üdv nektek! -
dinamyte68
csendes tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki hogy Hubsan h501s Professionál távirányítóhoz lipo akku hol szerezhető be?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs