- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz _X10Dead_ #17139 üzenetére
Hát az enyém szerintem kimeríti a 'dead on arrival' fogalmát. Plusz szerencsére csináltam unboxing videót, meg még egyet (a prop cserével azóta megjavult) szoruló motorról, szóval elég egyértelmű a helyzet. Azt írtam, hogy full refundot vagy cseredarabot kérek, nemleges válasz esetén pedig megyek a videókkal a PayPal-hoz. Persze, 6 dodóért ez a sok hűhó lehet nem éri meg, de az elv kérem szépen. Másrészt pedig nem magamnak vettem, hanem ajándékba, és így ezt nem lehet odaadni
Egyébként amikor repül tényleg elég nagy móka a cucc, bár a H8 3D szvsz jobb és érezhetően minőségibb.UPDATE: Nekem is ugyan ezt a sablon választ írták. Hát elmehetnek a hmmhmmm-be
Nehezebb menet lesz, mint számítottam rá. Asszem EB-ről többet semmit nem veszek. Egy dolog ha valami olcsó, de ha olcsó és szar, sőt használhatatlan, annak nem sok értelmét látom.[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest