Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _X10Dead_

    aktív tag

    válasz syler123 #40854 üzenetére

    Nekem is van mindkettő, a fentieket ennek fényében írtam.

    A Q6-tal annak ellenére is elégedett vagyok, hogy majd szétb@szott az ideg, mikor összeszámoltam a hot-pixeleket, majd egy hónapot veszekedtem kínával, hogy cseréljünk szenzort, és az új se lett jó.
    Meg annak ellenére is, hogy az akkuja ratyi.
    Mert (nappal) jó képet csinál, kb. Yi minőségűt, és nem kell szarakodni a telefonnal, ha a beállításokban akarok túrkálni, és kézből kamerázva valóban segít kicsit a girója. A szoftverét is folyamatosan reszelik, így már bitrate-ben sincs lemaradva a RC2 mögött.
    Drónra is fel lehet rakni, de nem fedélzeti kamerának, mert ahhoz nagy a lag, nappal szemben sok a lens-flare, az RC-hez képest nagyobb a súlya és lassabban követi a fényerő változásokat. Lóg a QR-X350 Pro hasán egy HobbyKinges mobius gimbalon és wanna-be-phantomozunk. Vagy csak simán ő a field-cam.

    Ha a tempón van a hangsúly, nem a táj szépségén, vagy gyenge a fény, akkor jön szóba a RunCam. Az előbbinek a kisebb súly, a robosztusabb felépítés és a fényviszonyokhoz történő gyorsabb alkalmazkodás az oka. Az utóbbinak meg a Q6 hot-pixelei, amiből nálam több, mint 400 van. Világos témánál észre sem vezsem, de statikus, sötét, vagy nagy kontrasztú témánál kifejezetten zavaró.

    Akku: A giró eszik mint az állat, a felére-harmadára leveri az üzemidőt, ami amúgy sem fényes. Hidegben meg katasztrófa, mert az akku képtelen elég gyorsan elektronokat termelni. Nulla fok körül alig több mint 5 percet bírt giróval, anélkül meg 13-15-öt.

    Nem nekem szólt a kérdés, de én nem vennék mást HELYETTE, mert nem várom el, hogy mindent tudjon, arra használom, amire való.
    De ha csak egy kamerám lehetne, nem ezt venném. Hanem a RunCam 3-mat (százdolláré)

    Alien: Nekem a Netac P500/64GB-vel semmi baja... / nem fagy ki / standard M12-es lencséje van, lehet cserélni - én most rakok bele egy gopro-t, hogy nagyobb legyen a FOV / nem csak wifin lehet nézni, alapból OSD menüs

    [ Szerkesztve ]

    LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc

Új hozzászólás Aktív témák