Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz Kolpi6 #37210 üzenetére

    Ha rám hallgatsz, és miért ne tennéd, akkor maradsz brushed vonalon, nem futsz neki mindjárt a brushlessnek. Persze ez alatt nem a H8 minit értem, hanem veszel egy gépet az Eachine Tiny QX szériából vagy a KingKong mikrogépeiből, hozzá egy távot és FPV szemüveget. A QX-ek közül szinte mindegy melyiket veszed, a legkedveltebbek a QX95, QX90, QX80. Ez utóbbiról a review-m itt találod. Nem fogsz szívrohamot kapni, ha odacsapod a gépet, minden filléres. Nem kell törődnöd az ESC-ek flashelésével és a BorisB féle kismillió ESC protokollal, amitől még Hitler is agyvérzést kap.
    Viszont kedvedre kisérletezhetsz a CleanFlight / BetaFlight / iNAV triumvirátussal és megtanulhatod a PID tuningot és acro repülést. A CF-hez itt találhatsz egy jó kis összefoglalót.
    A táv az rajtad múlik. Vagy veszel egy FlySky i6-ot és hozzá egy mikro vevőt (cca 50$) vagy mindjárt egy Taranis lesz a befutó. Ez típustól függően 130$ - 200$, de szinte örök darab. Viszont a FlySky meg filléres, és a legújabb 10 csatornás FW-el nincs jobb ár/érték arányban, talán csak az iRangeX, de az szintén FlySky. :P
    A távhoz vehetsz szimulátor kábelt, vagy csak simán rákötöd a PC-re a trainer porton át és egyből szimulátorozhatsz is. Van egy rakat lehetőséged, további infóért nézd meg a tx_to_pc_howto tag-el ellátott írásaim. Ingyenesek közül említésre méltóak: FPV Freerider, FPV Freerider Android, FPV Freerider Recharged, DRL Simulator. Fizetősek közül pedig a Liftoff-ot próbáltam és szeretem. Szimes szerencsétlenkedéseimhez szíveskedj ide szenvtelenkedni! :)

    Vagy egyből kezdesz egy racerrel, és két hónap szopás után eladod, mert a guta fog csapkodni, de semmi sikerélményed nem lesz. A döntés rajtad áll. ;)

    [ Szerkesztve ]

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák