Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SpydeR3412

    aktív tag

    Leteszteltem meló után a 65mm-es propellereket. Szél ugyan nem volt, mégsem a legideálisabb körülmények között zajlott a dolog, a hideg miatt (06:30körül).
    Két gépet vittem magammal, az Mjx x800-at és az XK x100-at.

    Mjx x800 (gyári méret 54mm): Csodák-csodájára (;]) nem lett belőle racer. De aki ismeri a koptert az sejtheti, hogy ez nem a propp hibája, ez a gép sajnos nem dől be eléggé (azért egy kis trimmel, meg lehet bolondítani a dolgokat :DDD). Viszont így is határozottan pozitív lett a találkozó végkimenetele. Kb. úgy emel, mint egy gyári x100-as, és sokkal jobban húz (még jó hogy régebben kivágtam a szeme körül egy kicsit a műanyagot, ezért messziről is volt orientációm). A sodródása, ugyan megmaradt, de már volt ereje kihúzni magát. Így viszont, már ki lehet játszani azt is.
    Kellemes kopter vált belőle, annak ellenére, hogy dög nehéz, 750mAh-s aksikkal reptettem.

    XK x100 (gyári méret 55mm): Épphogy csak elférnek a propellerek, ez a max. amit rá lehet rakni. Lehet már túl nagyok is, mert nagyon ritkán, de kicsit be tudja maga alatt kavarni a levegőt és olyankor beinog. Ellenben olyat emel, hogy nem akartam hinni a szememnek. Utána gyorsan tettem egy próbát a gyári propellerekkel és nagyon lassúnak tűnt. :Y Úgy megy a 65mm-el, mint egy rosszabb racer (ezzel repüljön valaki lakásban ;]). Mindenkinek ajánlom ezt a proppot, aki úgy érzi kinőtte az x100-at. Bár a triblade-hez (szintén 65mm) még nagy reményeket fűzök. Azt meg kell még jegyeznem, hogy nagyon hirtelen reagálású lesz tőle a gép (mind a 2-vel így volt), amit szokni kell. Kamerám sajnos nem volt, de amint a Magyar Posta lesz szives kézbesíteni a tx01-et, akkor fpv-ben is kiprobálom.
    Bármilyen jól is megy a gép ezzel a propellerrel (érdekes, olyan videókat nem látok, ahol propellerekkel kísérleteznének), úgy érzem, hogy sikítanak a 8520-as Chaoli után. Amit sajnos nem tudtam kipróbálni, mert azon a gépen elengedett az egyik motorkábel forraszpontja (nem átmenō).
    Tudtok olyan módszert, hogy újra forrsztható legyen a kábel? Nem látom merre megy tovább a nyákon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák