Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz maj-viktor #17657 üzenetére

    Én képben vagyok a Phantom képességei kapcsán, pusztán csak "sztereotipizáltam" a helyzetet. Találkoztam én már olyan emberrel, aki nézi le a többieket, mert nekik nem DJI gépük van.

    Sok ember azt hiszi, hogy megveszi A drónt (ami a DJI) és kész, innentől kezdve megtette, amit lehet, majd húzkodja a kart és kész. Ráadásul azt hiszi, hogy ő tud repülni.

    Persze a drónozásnál még nincs az a nagyon durva márkahűség, mint az autóknál mondjuk (Alfások, Hondások, BMW-sek, zsírosdeszkások, kempingbringások :C ) vagy a számítógépeknél Intelesek vs. AMD-sek, de még nem is olyan elterjedt a téma.

    Én a DJI Phantomot sokkal jobb gépnek tartom, mint a Cheersont, sosem állítottam az ellenkezőjét. A Cheerson a szegény ember DJI Phantomja és amit írtál, abban maximálisan igazad is van, de pl. a Phantomot üzemeltetni lényegesen drágább, proprietary akksik, minden amin rajta van a DJI logó sok sok forint plusz stb.

    De ha valakinek az álma az, hogy kinyitja a dobozt, benyomja az akksit és repül, ami mellett akar jó képet is akar készíteni (ami persze viszonylagos), vegyen DJI Phantom 3 Standardot. Csak nem biztos, hogy mindenki be akar állni a sorba.

    Aki nem, az vegyen Xiro Explorert:D

    [ Szerkesztve ]

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák