- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
válasz leviske #3000 üzenetére
Setup futtatása rendszergizdaként.
vagySQL Server Management Studio Express installation issues
64 Bit IssuesIn Windows Vista and Windows 7 if you get an error 29506 the SSMSE cannot change the rights of the database because it is running from your user space. Try the following:
* Save the SQLServer2005_SSMSEE.msi on C:\
* Run the command line as an administrator by going to Start -> Programs -> Accesories
* Right click on Command Prompt and select Run as Administrator
* Go to C:\ by typing cd \ (enter) your prompt look like this C:\>
* Type SQLServer2005_SSMSEE.msi (Enter) and the installer should now work without errors.Cannot connect to <computername>\BWDATOOLSET error when starting SQL Server Management Studio Express
Error Text:
Cannot connect to <ComputerName>\BWDATOOLSET. A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified) (Microsoft SQL Server, Error: -1)This may be an artifact of failed installations, or incompletely removed installations. Close the error window and go back to the "Server Name" drop down. See if there are any other entries in there, or select the "Browse for more" option. If you have done a manual installation of SQL Server, there is probably an Server named SQLEXPRESS that you can connect to.
ha ez sem működne
-
leviske
veterán
Én már nem telepítek semmit. Szedem le a francba az egészet. Fuck off a BioWare-nek is, meg a Microsoft-nak is, mert kiidegeltek és elcsesztem miattuk a napom.
Amúgy majdnem végigpróbáltam az összes -fórumokban és a datools wikin említett- lehetséges megoldást, így ehhez a "telepítsd adminisztrátorként" dologban nincs sok hitem és nem akarom vele elcseszni az időm.
Úgyis valószínűleg pofára estem volna és az elf füleket nem tudtam volna úgy beállítani, mint ahogy a nexuson van pár karakternek.
-
Grifid
aktív tag
válasz leviske #3002 üzenetére
"Amúgy majdnem végigpróbáltam az összes -fórumokban és a datools wikin említett- lehetséges megoldást, így ehhez a "telepítsd adminisztrátorként" dologban nincs sok hitem és nem akarom vele elcseszni az időm"
Bocsika de te egyszerűen nem [moderálva]!
Ez az alap. 64-es oprendszereken, egy rakás program nem működik illetve nem indul el, ha nem rendszergizdaként telepíted vagy futtatod.
Időben is tényleg marha sok egy jobb klick és kiválasztani a rendszergizdaként indítást...[ Módosította: ollie ]
-
leviske
veterán
Minden bizonnyal én vagyok a gyengeelméjű, hogy én még olyan programmal nem futottam össze, ami nem rendszergazdaként telepítve nem indult el telepítés után.
Egyébként újra letöltöttem, telepítettem, nem megy. Azért kösz. Csak negyedórát csesztem el az életemből egy feleslege műveletre, hogy utána eltávolíthassam a gépről.
Az alapvető illemszabályokat pedig jobb lenne betartani. Nem rémlik, hogy valaha is megengedtem volna magamnak olyan hangnemet egy másik fórumozóval szemben, hogy azt moderálni kelljen. Ha ideges típus vagy, javaslom, hogy járj el futni.
-
Grifid
aktív tag
válasz leviske #3004 üzenetére
Határozottan egyetértek az első bekezdéseddel, még azt is elmondom neked hogy ezeket utána rendszergazdaként is kell futtatni, ha pedig ilyen érzékeny vagy akkor járj el egy pszihomókushoz hogy felgyúrjon egy kicsit agyilag.
Azt pedig engem egy cseppet sem érdekel, hogy te vagy bárki más mit enged meg magának.[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Mármint mi alap dolog? Hogy tudja valaki telepíteni a datools-t? Biztos ezért van tele az offical fórum is ezzel a témával, az meg hadd legyen már az én dolgom, hogy mennyi időt szánok rá.
Ha meg még mindig a rendszergazdaként futtatásról beszélünk, akkor engedtessék meg az, hogy röhögjek. Átlag felhasználóként én még ezzel nem találkoztam PONT Az, hogy ettől függetlenül biztos igaz, én nem állítottam az ellenkezőjét.
Ettől függetlenül tartom magam az előbbi hozzászólásomhoz. Nagyon könnyű úgy okoskodni, hogy Te sem tudod, hogy mi lehet a valós hiba (tudom, én, muhaha), engem meg különösebben nem érdekel. Pár apróság miatt akartam felrakni és nem látom úgy, hogy megérné a vesződséget.
[ Szerkesztve ]
-
Grifid, stílusa miatt, elment egy napra pihenni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SSJPeter
őstag
válasz leviske #2993 üzenetére
A karakter kreátorral lehet utólag módosítani a karaktereket?
Sajnos eléggé bamba warrior pofát csináltam,nem igazán fordítottam időt az arc megtervezésére, ha lehetne módosítanám.
Le is szedtem azt a programot de nem tudom hogyan lehetne a meglévő karakter megjelenését módosítani?
Úgy látom,hogy ott csak új karaktereket lehet csinálni?
Kaphatnék ebben egy kis segítséget?[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
leviske
veterán
válasz SSJPeter #3014 üzenetére
A régi karaktereket is meg lehet változtatni. Itt egy videó róla. Többet segíteni nem tudok, mert nincs tapasztalatom a cuccal.
(#3015) llaszlo: Ettől én még átlag felhasználóként nem találkoztam vele, szóval még mindig nem értem, hogy miért kellett miatta leszedni a fejem.
-
csaabz
őstag
A harcosomnak miért van az állóképességéből egy nagy "adag" fenntartva?
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Mika1227
őstag
Magyar Dragon Age oldal van?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
HS 2142
őstag
Mostani leárazások alkalmával jutottam a játékhoz, a kérdésem az lenne, hogy van a letöltő kód a dobozban ami a Shale DLC-t teszi elérhetővé. A dobozon írják, hogy csak április 30-ig érvényes. Akkor a kód érvénytelen, dobhatom ki?
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Mika1227
őstag
Én is most vettem pár napja 2000Ft-ért. Milyen karaktert érdemes választani, milyen erősségen érdemes kezdeni egy kis tanácsot szívesen fogadok!?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
bigadam94
tag
válasz Mika1227 #3024 üzenetére
"Milyen karakter érdemes választani?"
Csak rajtad múlik, mit választasz - mindegyik kaszt jó valamiben.Harcosként sok életed, és igen magas sebzésed lesz. A harcos feladata a szörnyek "lefoglalása", a társak védelmezése. Küzdhetsz kétkezes fegyverrel, pajzs+kard kombóval, vagy akár íjjal is..
A mágus még nagyobb sebzéssel rendelkezik, mint a harcos, és rengeteg területre ható támadása jócskán megkönnyíti az előrehaladást. (Arra viszont vigyázni kell, hogy saját társaidat el ne találd!) Az élete elég alacsony, úgyhogy vigyázni kell rá..
A szerencsevadász talán egy kicsit "nehezebb", mint a többi kaszt. Vele többet kell taktikázni.. Célszerű az ellenfél mögé lopakodni, és onnan megölni - persze a szemtől-szembe történő harc terén sem teljesen esetlen, rengeteg hasznos képessége van."Milyen errősségen érdemes kezdeni?"
Gondolom erősség alatt a nehézséget érted.. Ha teljesen amatőr vagy az RPG-k terén, vagy ha nem akarsz negyedóránként meghalni, akkor kezdd könnyűn (persze kihívás így is lesz!). Ha tapasztaltabb vagy, akkor normál - ha így nem megy, játék közben lejjebb tudod venni.[ Szerkesztve ]
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
válasz HS 2142 #3025 üzenetére
A kód valszeg érvényes maradt, más már jelezte korábban, hogy neki jó volt. De nem kell várnod a kipróbálással, belépsz a social.bioware.com oldalra, és ott a register game promotions menüben regisztrálod, és máris látni fogod, hogy működik-e még.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jahrn
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
hétfőn vettem meg, és működnek a kódok.
-
whitezo88
nagyúr
spoiler
amúgy mostani végigjátszásomnál (régebben ugye nem volt meg eredetiben, de érdekesség, hogy a tört verzióval is vezette az achi-kat a weblapra, és meg is vannak azóta, azokhoz adta hozzá a most elérteket) már 3 társam ment el/öltem meg lelianat megöltem, mikor elpusztítottam a hamvakat, wynne amikor hazamentem és elment, meg zevran mikor elárult.
-
Mika1227
őstag
A magét választottam de azon belül melyik specializációt ajánlanátok? Esetleg a vérmágus?
Köszi a tanácsokat amúgy, mindenkinek!A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Ott tartok, hogy fel kell menni a toronyba és meg kell gyújtani a jelzőtüzez de az ott lévő démon szerűt nem tudom legyőzni. Hogyan kell lenyomni?
-
bigadam94
tag
válasz Mika1227 #3035 üzenetére
Hát ha már itt nem tudsz továbbjutni, akkor sürgősen ajánlott lejjebb venni a nehézséget..
Igazi "taktika" itt nem létezik, ez még nagyon a játék eleje.. Alistair tankol, a varázsló messziről lövöldözi, Te meg - kasztodtól függően - szintén teszed a dolgod..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
Mika1227
őstag
Hogyan kell issza magától vagy be kell állítani valamit?
-
leviske
veterán
Na kérem a BioWare meglépte a leggusztustalanabb dolgot amit csak megléphetett.
Kénytelen leszek BioWare pontokat venni, mert ez lesz végül az első DLC amit megveszek, akármilyen is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Lenne egy apró problémám. Dobozos CE változatom van a játékból, még a megjelenéskor vettem. Nemrég beregisztráltam az EA Letöltéskezelőben a Mass Effect 2-vel és az Eszméléssel együtt, hogy ne kelljen legközelebb a lemezekkel bajlódni.
Ma ismét kedvem támadt játszani, és leszedtem a játék Digital Deluxe Edition változatát, amit aktivált a kódom. Felraktam a kiegészítővel együtt, legfrissebb, 1.04-es patch is telepítve van, és amikor bejelentkeztem, elkezdte letölteni a DLC-ket. Eddig oké.
A baj akkor kezdődött, amikor a Kőbe Zárva DLC nem akart feltelepülni. Letöltötte, majd csak forgott a kurzor a játék Letölthető Tartalmak menüpontjában. Ekkor kijelentkeztem, majd újra be, és most pedig már ismét tölteni akarja, de nem mozdul sehová, csak forog a kurzor.
Kérdés: Hová menti a játék a letöltött DLC-k telepítőjét? Mert letörölném, hadd szedje le újra az egészet.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
HS 2142
őstag
válasz Vistaboy #3041 üzenetére
C:\Users\Felhasználó\Documents\Bioware\Dragon Age\AddIns
Nekem is volt problémám a DLC-vel, de amikor nem automatikusan rakta fel, hanem leszedtem és én magam telepítettem, akkor már jó volt. (Itt a lap legalján felsoroltak közül szedtem le)
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Grifid
aktív tag
válasz Vistaboy #3041 üzenetére
Ahogy elöttem írták, addinsból töröld és telepítsd manuálisan.
Nálam annyit bakizik a játék hogy első indításra valamiért nem sikerül neki normálisan bejelentkezni és mindig feldobja az összes dlc-t letölthetőnek. Kilép újraindít és másodikra pillanatok alatt jól jelentkezik be.
Ha van blood dragon armorod hivatalosan akkor az helyett amit letölt ezt használd, mert még mindig a hibásat tölti és telepíti automatikusan. (ez kicsit blama szerintem)
Javított blood dragon armor[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Oké, megpróbálom, köszi.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
leviske
veterán
Valószínűleg a tartalomfrissítőd később töltődik be. Ha nem akarod folyton kétszer elindítani a játékot, akkor érdemes lehet előtte manuálisan elindítani. [link]
(#3042) Thrawn: Végül is nézzük a pozitív oldalát. Végre egy DLC, aminek tényleg van története.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Semmi változás. Feltettem kézzel minden DLC-t, ami elérhető volt a számomra, a többivel nincs is semmi probléma, de a Kőbe Zárva, bár már telepítettnek írja, megint ott van a letöltendő DLC-k között.
Bár játszani tudok, de nem okoz ez esetleg később kellemetlenséget?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- LENOVO THINKPAD L490 i5-8265U/8GB/256GB SSD/14"FULLHD laptop garanciás
- Retro alaplap memória Simm, Dimm, Edo, Sd, Ddr gyűjtemény
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS Touch, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest