- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz wikings2 #9946 üzenetére
Az ESL szabályzata se rossz szerintem.
Tömören: Nincs rúna, bottle, soul ring
A Same Hero mode-ot meg bár utálom, 1v1-re nem nagyon van jobb mód, hogy ne legyen counterpickAmúgy támogatnám a dolgot !
Lebonyolításnál szerintem lehetne az is, hogy mindenki játszik mindenkivel, aztán mondjuk double elimination.
Pl.: 10 nevezett esetén mindenki mindenkivel, majd az így kialakult sorrend alapján, 1-6,2-5,3-4 felső ág, 7-10,8-9 alsó ág.(#9951) Lacccca87 : Inkább pickeljenek még egy carryt, minthogy legyen egy teljesen haszontalan, freekill support, aki semmit se csinál, csak farmolja az agha-t.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
ZS3NI
őstag
válasz goodboy007 #9952 üzenetére
+Ezzel a lendülettel akár 2v2 kupát is rendezhetünk, én szivesen társulok veled de_cs bácsi.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
félisten
válasz Pocok256 #9954 üzenetére
Nécsak: Supporting to 5k. Status: Done.
(#9955) ZS3NI: Rettenetesen alul vannak értékelve a supportok, mert a legtöbbje csak vesz egy csirkét+wardot és ezzel be is van fejezve.
Ül a carry mögött nézi, ahogy harassolják ketten szerencsétlent, és amikor az ellenfél legnagyobb halom creepje beérne torony alá, na akkor pullol.
De persze csak egy single pull, így aztán megint kitolja az ellenfél tornya alá, hogy aztán elkezdje elszedni a lasthitet, mert a noob carry nem tud farmolni...
Legalább 1 dologban konzisztens, mindig ugyanoda teszi a wardot, teljesen mindegy, hogy alakul a játék.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
wikings2
őstag
Szerintem 3-4k korul offlanezni érdemes. Razor/Phoenix/Clock/Tide bármelyikével meglehet keseríteni az idióták játékát, persze némi tapasztalatot igényel a dolog, de ha már hozol soloban egy normális esetben dual/tri lanet akkor sokkal könnyebb helyzetben van a csapat, mint bármelyik másik megnyert laneval.
Supportolni max 4k-tól. Shadow demon too op[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
félisten
Scrubs don't like stats.
(couse it shows how bad they are)Magyarul kb. az, hogy a "söpredék nem szereti a statisztikát"(mert megmutatja mennyire rosszak)
(#9961) wikings2: Az offlane azért jó, mert ott vagy a legnagyobb biztonságban a saját és az ellenfél csapatától is.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
NyxNyxNyx
addikt
Dettó, és nem értem hogy kerülnek ilyen szintű emberek 3k mmr közelébe. Alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Még talán nem is találkoztam olyan supporttal aki pullolt volna és nem velem volt egy partyban. Meg a másik a sok auto attackos. Ebből úgy érzem sose fogok tudni kitörni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
kovsol
titán
Mondjuk mert valaki nem tud játszani, még nem jelenti azt, hogy söpredék. Én elég szar vagyok, ezért botok elleni mérkőzésre járok inkább, de élvezem a játékot. Annyit meg nem játszok, hogy igazán megtanuljak játszani. LoL ban is ez volt.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
ZS3NI
őstag
Van egy magyar érdekeltségű meccs a mostani BOCE-n, hát persze hogy ez az egy stream offol... fuck
azert gl tuncieknek!
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
.LnB
titán
Bocs, hogy csak így ide "szemetelek" de gondoltam ránézek hogy áll a gyűjtés!
7milla!!! omg! Egyre durvább? Vannak becslések? Meg lehet a 10misi? Én mint Mihály, nem hagyhatom ezt most ki[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lacccca87
addikt
-
xuldar
addikt
válasz Lacccca87 #9970 üzenetére
Elvileg abból a lila kristályból is kerül az alapba, amit a compendium fejlesztésére vesznek. Nem egy-két 150+ szintűt láttam már, azt csak a lila gömbök cserélgetésével elég nehéz elérni. Szóval simán lehet, hogy a jelenlegi comp tulajok vesznek majd ilyen szintnövelőt, ha látják, hogy megéri.
Szerintem nem is készültek rá, hogy ilyen hamar összegyűlik az első 12 fokozat, az új oldalon a jutalmakon látszik, hogy gyorsan összehányták, legyen még további cél. Lassan a tavalyi 3x-osára hízik a nyereményalap. Mekkora összegre tippeltek az első helyezettnek? Ha a tavalyihoz hasonló módon osztják, már most bőven 3 milla fölött jár.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
la_cc
addikt
Én is vettem egy kis szintet, mert, hogy miért ne... Ezért szeretem ezt a free-to-play koncepciót, akkor fizetek, ha akarok.
Nekem esni nem is esik egyátalán, elején 2-3 esett, de az elmúlt hetekben 0.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Tonus
csendes tag
Sziasztok!
Félig off topic lesz.... Nem tudom itt szokás-e itemeket cserélgetni, ha igen ,lenne valakinek egy cserélendő "Vérfoltos térdnadrág"-ja Pudgera ? -
-conrad-
addikt
Szia,
használj angol steamet, mert a magyar itemnevek szánalmasak.
Illetve van egy dota 2 trade topic, bár nem nagyon pörög, sztem dota2lounge-n hamarabb találsz. -
Lacccca87
addikt
-
-
Speeedfire
félisten
Érdekes meccsem volt [link], elvileg valami ga'vi/na'vi srácokkal játszottam. Hirtelen rájuk kerestem, de nem épp úgy játszottak, ahogy más videókon. Vagy csak engem szopattak.
Arról nem is beszélve, hogy már az elején kilépett valaki...Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ígyvanferi
addikt
válasz Speeedfire #9981 üzenetére
Az kizárt, hogy valakivel az igazi Na'Vi-ból játsszál, ga'vi lehetett, vagy csak elérakta a nevének a tagjüket.
-
Speeedfire
félisten
válasz ígyvanferi #9982 üzenetére
Gavi-t írtak, de őket nem is ismerem. YT nem dobott rá semmit.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
la_cc
addikt
Jók ezek az Immortal Treasure-ök...
-
BMS
őstag
Hali
Még soha az életben nem játszottam a dotával Ne nézzetek hülyének csak kérdezni szeretnék
Ez jól sejtem,hogy nem olyan játék mint pl a lord of the rings online,hogy gyakorlatilag korlátlan szint van és mászkálsz egy marhanagy világban hanem pl olyan mint a warcraft stratégiai verziója,hogy egy korlátolt nagyságú pályán vagy egy alacsony max szintig?
Elnézést a hülye kérdésekért(nekem nem tűnnek annak mert nem láttam még a játékot)"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
la_cc
addikt
8 milla is megvan!
Sztm meg lesz a 10.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Amúgy csak engem szívat a játék azzal, hogy a Bolt és a Könyvtár szökőévben egyszer töltődik be?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha trade-re akarok venni 2400 pontot akkor azt hogy csináljam hogy ne adja hozzá a compendiumhoz? Annyi hogy a tools-nál vegyem meg, ne a compendiumon belül?
wikings2:
Amúgy azt néztem hogy ha sok ládád van nem is éri meg kibontani őket, mert ha van 9 ládád, annak az árából megtudod venni az összes immortalt beleértve a "ritkákat" is.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
kovsol
titán
Az itemeknél ami a store ban van mit jelent az, hogy Hősies, Sikeres, Vésetes, Romlott, meg van ami csak simán fehér és nincs mellé írva semmi?
-
CloZee
aktív tag
Nevetséges.. lekerültem büntetőbe és már a 5. meccsről vagyok kénytelen kilépni, mert vagy valami fasz orosz végig üvöltözik a mikrofonba, vagy feedelnek, vagy afk 3 ember vagy kilép az elején 2. 8 óta egy mecset sem tudtam lejátszani low-priorityban, és ötöt kellene.. úristen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest