- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Ma igazán kitett magáért a dota .... 4 napja nem játszottam mert felbaszott mondom na hátha most már jó lesz
Egész úgy kezdődött, hogy bemegyek egy játékba szépen alázunk egszer csak kidob játékbol a volvo majd kiirja hoyg a kliensem elavult inditsam ujra a dotát ... mondom ok ujra indítom lépnék vissza nem tud oké ! sima win game loose lett és 3 games low prior oké lejátszanám a 3 meccset de közben elmegy a dota 2 network és a lejátszott meccsem megszűnik mintha nem is játszottam volna oké ! Ezek után fél ór amulva újra van dota 2 network és ez fogad engem ... Na most nem azért de HOL van a PLAY gomb ?!
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Lacccca87
addikt
Egyébként az a flamesalt ignot mir e jó meg hogy kapom? (azon kívül hogy játszok)
Tegnap este még gyorsba nyomtam egy coop bot meccset végén mutatta is hogy mennyit ad aztán sehol nem látom most a menüben hogy megadta volna. -
-conrad-
addikt
Ma toltam egy random ability draft-ot. Kivettem az ion shell-t, rá a sticky tar-t Igazából itt gg volt, még azért egy distruptor thunder strike-re vetettem szemet de kivették így hoztam a tidehunter ultit meg a bogarakat weavertől.
Az ion shell nagyon gyorsan lő, a sticky tarral meg ugye mindig +25 damage, ahányszor odadobom. Fun, hogy ott sem kell lennem a killhez megeszik a creepjeim ha rajta a shield meg a tar -
NyxNyxNyx
addikt
válasz -conrad- #8456 üzenetére
Nekem eddig 0/2. Pedig úgy örültem Mirana-val a PA ultinak, de utána, mivel másodiknak választottam, sok idő telt el és már nem voltak nagyon épkézláb képességek. Leap+a Void blinkje és egy DK stun. Kihoztam a legtöbbet belőle, nem is rajtam múlt, de a 2 evasion-ös Kunkkával nem tudtunk mit kezdeni. A Kunkka ultinak nem volt hangja, mert ugye a Tinkernél volt és csak a semmiből bestunolt egy hajó és gg.
Lehet hanyagolom most egy kicsit ezt a modot."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
félisten
Jó rondák lettek az új szettek.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
D4v3
őstag
Amúgy nektek tetszik az új mód? Reméltem, hogy nem így lesz megoldva, de most csalódnom kellett sajnos.
Legalább egy új mapot vártam volna a módhoz, mint ahogy HoN-ban is van, egy kisebb, pörgősebb map, sőt ott még a skillek is összekeverednek halál után és nem 10, hanem 30 hős skilljei kerülnek a poolba. Remélem még variálnak itt rajta, mert nekem ebből 2 game bőven elég is volt. -
Norbika88
senior tag
Másnál is van, hogy nem tudja lezárni a meccset a szerver, és mi lesz azzal a nyert meccsekkel, pontokkal, esetleg esett tárgyakkal?
-
.LnB
titán
Tegnap nyomtam egy Ranked Solo-t CM-el. Én nem vettem észre a nerfet.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
h.adam.92
őstag
Concede még mindig nincs, és csak konzollal lehet egyből abandonolni...
Mellesleg ez a Phoenix eléggé bejön, de úgy tűnik csak nekem, mert mindenki más a terrortard-ot pickeli. -
félisten
válasz h.adam.92 #8469 üzenetére
"Bár még mindig nem értem miért nem lesz concede."
Mert megfosztja a győztes csapatot a "nyeréstől".
/meg a közösségre is destruktívan hat/Persze be lehet bindelni azt ami 2 kattintás és szökő évente kell, de minek?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-conrad-
addikt
Ezt most beírom ide mert sírok a röhögéstől
Ability draft, vittem alche goldot, meg a fáimat, meg windrunt meg naix ultit. Volt jó kis farmom, nagyon hamar midas+crit+deso (kb. 15 percre).
Beküldtem a fákat az enemyhez, Viper ráment, hogy free gold, kiugrottam a fából naix ultival, windrun, kill.
Nem nagyon tudta honnan jöttem nincs teleport -
Pocok77
tag
Amikor belépek az inventorymba, bal oldalt a My offering rész az mi is pontosan? Elmagyarázná valaki?
-
wikings2
őstag
Nekem is 780 / 7 az arány. Sosem szoktam kilépni, se fountain campelni. Dota1 ben millió egyszer megfordítottunk/tam játékot lehetetlen szituációkból miért pont most kezdenék el rinyálni.
Apám szokott közbe néha elhívogatni pitiáner dolgok miatt aztán megmagyarázom hogy: "ez olyan mintha bekevernél egy talicskányi betont és otthagynád a brébe mert éppen megkértelek hogy vigyél el a boltba... 30 perc múlva is ráér nem?" problem solvedPocok77: én láda megsemmisítésre használom, arra tökéletesen megfelel. Egyébként pedig valami olyasmit olvastam egy fórumon, hogy 10-500 ignotig fog adni a beast megjelenésekor a bepakolt item raritytől függően.
500 mythical
5-10 ládák/egyéb useless stuff, de ez közel sem biztos hogy így van.[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Malamute
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg lesz egy bizonyos mennyiségű hős, és utána nem lesz több, vagy fognak még megjelenni hősök? Tehát vannak még unreleased hősök, ha azok megjelennek, akkor már nem lesz több?
[ Szerkesztve ]
Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
-
wikings2
őstag
válasz Malamute #8482 üzenetére
Getdota.com alapján dota1-et eléggé lefossák mostanság update tekintetében, szóval szerintem most az a fő cél hogy mindegyik hős átkerüljön dota2-be, amit szerintem idén lazán meglépnek a srácok. Utána esélyesnek tartom, hogy jönnek majd az új hősök, határ meg a csillagos ég.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
itsBence
csendes tag
válasz Pocok77 #8479 üzenetére
Az armory-ban jobb klikket nyomva egy tárgyra elérhető a "Make Offering" opció, ami a kiválasztott tárgyat véglegesen a My Offering oldalra helyezi át. Az ide került tárgyak a New Bloom Festival bizonyos szakaszában eltűnnek, és cserébe újakat kapsz helyettük. Ennél több részletet nem lehet tudni egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha közelről találsz el valakit Mirana-val sacred arrow-val akkor tovább megy a nyíl és így kettő embert is eltalálhatsz, vagy ez bug? Mint akár itt az első jelenetben
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
D4v3
őstag
Ismerős valakinek?
-
wikings2
őstag
asd[link]
épp ezen fakadok
rálesek arra amit írtatok.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Malamute
tag
Eléggé kezdő vagyok a játékban, de az miért van, hogy ha jobbklikkelek a saját minionomra akkor a hős csak odasétál hozzá, nem öli meg. Nem kéne megölnie?
Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest