- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Betöltődik a gém, srácot megölik 1-2 perc után kilép egyből, utána ölünk mi is, szokásos pause-pause semmi, 5 perc múlva kiírja, hogy kiesett de pontozva lesz, akkora bukó volt, mint a ház.
utána vertünk még 3 gémet, hatalmas furion, traxex pusher kombó, rohadt unalmas volt mindhárom egy kivételével. Kikaptunk mindben, komolyan ennyi lenne a dota mostanában
Ja és megint -100mmr, mondtam is haveromnak tegnap ts-en, hogy hallod régen feltöltött a dota, de mostmár csak leszívja az energiámat
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
Kicsit offolok:
Hogy én mennyire utálom a leavelőket. Egyenként törném el az összes ujját az ilyennek. A meccset tudás alapján nekünk kellett volna nyerni, de a végére 2-en disconnecteltek, így lett 3v5. Aztán később az ellenféltől is lelépett egy valaki, így lett 3v4. Az Anti-Mage is teljesen elfeedelődött, úgyhogy élvezet volt. Én se tudtam már mit vegyek idegességemben. Az összes torony le volt már rombolva, nálunk is és náluk is. Egy jó 10-15 percig az ellenfél Ancient-jénél se volt már semmi ami védte volna, de hiába, nem tudtuk támadni, mivel csak 3-an voltunk, ők meg 5-en (később 4-en).
-
Lacccca87
addikt
válasz Rony949 #19404 üzenetére
Sajnos megesik, én speciel mostanság inkáb CSGO-zom de ott is elég nagy problem tud lenni a leave.
Illetve DOTA 10v10 nél vesze mazt észre hogy.
1. tök jó ha tele a lobby 20 fővel
2. tök jó ha mind a 20 fő el is fogadja a meccset
3. tök jó ha mind a 20 be is tölt
4. tök jó ha nagy nehezen beállnak csapatba
-És akkor innen jönnke a finomságok:
5. szerencse ha még az elején megvan a 10v10 (pick és még be is lép)
6. szerencse ha mindenki aki belépett elkezd mozogni játszani
-na és innen jönnke az igazi finomságok
7. isteni áldás hogy a first blood után nem lép ki a szenvedő alany
8. nem lépnek ki utána még 2-3an
9. a bukóra álló csapatból nem lép ki senkiAz esetek 90% ban csak a 3. pontig jutunk el. Vagy már hiányosan idul a game és menet közbe lépkednek ki.
Én személy szeirnt nem ilyen LWO prio meg 0.5-1-2-3 órása büntit adnék. Aki szándékosan leavel ( természetesen valahogy ki kellene szürni az áramszünet netprobléma okozta kilépéseket amire nincs ötletem, mert igazából nem lehet 100% biztosna álíltani hogy ki miért lépett ki) az min 1 nappal indítana, majd később min 1 hétig kellene leave mentesen játszania hogy ne kapjonn több napos vagy hetes tiltást.
-
PitbullStyle
tag
Tökre off, de mivel a hazai szférából az utóbbi hónapokban teljesen kiestem, világosítson már fel valaki: az esportmillát a RIOT ennyire tele*******a pénzzel, hogy az egész TI6 alatt egyetlen árva hírt sem szabad nekik kirakni a dotáról?
With bones and spells I come!
-
Lacccca87
addikt
válasz PitbullStyle #19407 üzenetére
Ellenkezőleg, árva petákot se kaptak a Valve-tól, és a fővezér Bea asszonyság a semmiért nem mozdítja meg a kilométeres seggét.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz ígyvanferi #19399 üzenetére
Welp, Wings vs SUNSFAN még lehet.
Azért Wings nagyon tetszik, sokkal jobbak sztem mind tavaly CDEC. Sokkal flexibilisebbek és kiszámíthatatlanabbak. Sokadik stratot/draftot láthattuk tőlük. Nagyon szép dotát tolnak, öröm nézni
De most már DC-nek se tudok nem drukkolni. Egyszerűen csak remélem, h EG leesik alsóágra és DC (vagy fnatic) valahogy kiüti őket.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Иван
őstag
Azért az amerikai technnológia előnye még látszik. TI5 végén is mennyi érzelmet láttunk az EG2k15 androidokon. Főleg Fearen, akinek a programja tökéletesen imitálta a három adag xanax utáni depresszióst.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
ígyvanferi
addikt
Volt is meccs közben statisztika, hogy a legtöbb hőst a Wings választotta (51, 53, valami ilyesmi), a harmadik az EG ebben. A második talán a DC, de lehet, hogy a fnatic.
Remélem ezt a DC behúzza, meg aztán a LB finalt is. Bár Mushiékat mindig is bírtam, igaz a három új tagot még nem ismerem. A dj srác szimpatikus lett az interjú alapján.Mi van most a datdota helyett? Mert az látványosan nem működik már.
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Na ez az igazi hype, 2. hős is bejelentve: Sun Wukong is jön nemsoká védeni az ősöket
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Rony949
őstag
válasz customer114 #19415 üzenetére
Ősszel fog jönni, a 'The New Journey' update-el.
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
most kezdtem el megint játszani...
Az lenne a kérdésem, hogy a compendiumot mennyi €€€ felhúzni a Legion immortalig?
Tudja esetleg valaki?
Köszi előre is. -
peterr85
tag
Urak,
Hánykor kezdődik a döntő ?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz peterr85 #19418 üzenetére
Én Liquipedian szoktam figyelni mindig. Letekersz a Main Event-ig, és az adott meccsnél a kis infó karikára kattintva kiírja, hogy mennyi idő van még kezdésig. Ezek szerint fél 11 körül.
-
ígyvanferi
addikt
válasz peterr85 #19418 üzenetére
11-kor elvileg.
Hú, úgy érzem ősszel kicsit vissza fogok térni játszani. Nem tudom hányan számítottak ilyesmire, amikor Redeye bejelentette élőben, hogy valami nagy dolog készül, de ő sem tud többet mondani. Elég jól titkolták ezt a Monkey Kinget. Még anno azt hiszem playdotan funmade heroként olvashattunk először róla. Esélyes, hogy jött is volna előbb-utóbb rendesen fejlesztők által kidolgozva, de gondolom a DOTA 2 közbeszólt.
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
egy tök noob kérdés, de egyszerűen nem értem ami a mai meccsen történt. t3-nál defelünk HG-n, és lentről PA folyamat daggerezik fel, ward nem volt, akkor hogyan lát fel ha a creppek is lent voltak és semmi nem volt fent? eléggé idegesítő volt.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Joezyka
senior tag
válasz ígyvanferi #19422 üzenetére
mira, drow, morph, shaker, PA,
replayt letöltöttem, és nem értem, hogy mitől van, hogy időnként foltokban fel-fel tűnik nekik a torony mögötti terület. nincs se ward se creep se semmi, és fel-fel villan kb az ancientig, úgy meg már tud daggerezni meg blinkelni is. sose találkoztam még ilyennel :SHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
xuldar
addikt
válasz ígyvanferi #19426 üzenetére
Az nem ad visiont, csak piros színnel jelzi, ha van ott ellenséges hős. Smoke gank ellen tették be elsősorban.
Viszont Mira nyíl mellett Trax silence is ad visiont animáció közben, nem?Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
K1nG HuNp
őstag
és máris felrobbant a topik, khmm.. monkey king=wukong?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
piqla
őstag
nektek mennek a dota2ti streamek twitchen?
Szereted az állatokat?
-
la_cc
addikt
DC vs EG 3. meccset, aki eddig nem nézte, NÉZZE! O_O Epic!
WINGS VS DC DÖNTŐ! O_O
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Иван
őstag
Akárki nyer én örülni fogok neki.
Ezt a TI-t a fasza dota nyerte
-
Иван
őstag
Moo úgy néz ki mint egy amerikai Civil War tábornok északról.
-
ZoPád
tag
gg, wp
továbbra is igaz hogy minden páratlan TI a nyugaté, minden páros pedig kínáé
Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
Иван
őstag
Azért sajnálom DC-t, reméltem h a negyediket megnyerik, de a wings nem evilági dotát játszott. De örülök, hogy ezen a TI-on nem két 7 heropoolos csapat csapott össze a döntőben, hanem láttunk érdekesebb draftokat is.
-
Pocok256
veterán
-
Иван
őstag
válasz Pocok256 #19438 üzenetére
Szerintem nem játszott a DC egyáltalán rosszul, elvégre az egész LB-t végigverték. A wings csak egyszerűen ENNYIVEL jobb volt. Talán ez volt a legjobb csapat ami nyerte TI-t. Minden stratot és minden hőst játszottak, és hihetetlen milyen teamfightokat toltak. A DC csak azért tűnt úgy, mintha sok hibával játszana, mert sajnos ekkora volt a skill különbség.
-
K1nG HuNp
őstag
Az uj wukongról valami info van már? Ablilitik?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
wikings2
őstag
válasz K1nG HuNp #19441 üzenetére
Valószínűleg így vagy hasonló formában fog bekerülni, de mivel közel 1,5 éve a dotadev sem publikált róla semmit így nem tudni hogy a wc3 as verzió vagy valami más kerül-e be.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Иван
őstag
PPD dekódolja Wings pickeket.
-
Joezyka
senior tag
válasz wikings2 #19425 üzenetére
az első dolgom volt, hogy a replayt megnézzem, csak a volvo olyan gyorsan dolgozik, hogy kb 2 órát vártam rá, mire elérhető volt... nem volt sem arrow, sem silence, sem ward (én is game közben wardra gyanakodtam, de ott se találtam meg, meg replayban sem látszik, hogy ward lenne).
Annyi látszik, hogy ha valaki skillezik lefele (pl jaki liquid fire), akkor kb az egész HG látszik. de az se mindig. Ez esetben még azt mondom oké, de vannak olyan pillanatok, amikor nem történik semmi ilyen, se le se fel nincs támadás, de mégis fel-fel villan t3 mögötti terület és ez az a része amit valahogy egyáltalán nem értek, hogy hogyan. (vagy csak nekem nem jó az MH-m )
Azért köszi a tippeket (lehet én vagyok túl buta ehhez)
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
.LnB
titán
válasz Hokunda #19449 üzenetére
Engem pick szempontból a meccsek közül (amit láttam), a W33 Skywrath pick lepett meg legjobban. Nem játszom, nem vagyok benne a metában. De az elég nagy meglepetés volt nem?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest