Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    válasz D1Rect #11825 üzenetére

    A Dire offlane-es dolgát lane-en könnyítették több menekülő útvonallal is. Mikor először megláttam ezt a változások között, akkor nem tetszett, de most kipróbálva jó helyre kerültek, mivel több útvonal is adott, jól lehet JUKE-olni (persze ezt utálni fogom, mikor az enemy megy el 5 hp-val :D ).
    Oldalról viszont kaphatja az áldást rendesen Secret Shop felől simán oldalba lehet kapni.

    Ez az új gold/xp rúna nem tudom mennyire fogja felborítani a játékot, én mondjuk midesként kb. Invoker az egyetlen hero, aminek nem veszek Bottle-t, úgyhogy nem bánom, hogy ezentúl könnyebb lesz újratölteni. Viszont így sokkal nehezebb lesz kiharassolni a másikat, mert ha csak nincs mindig rúnacamp, hiába lövöldözöm ki, tovább ott tud maradni lane-en, akár kibírhatja, míg 1-2 lasthitből összejön 1 Salve-ra.

    Az SF Arcana meg kib@szott durva, nem tudom meddig bírom megállni, hogy ne vegyem meg, még jó, hogy 25€, így talán bírni fogom :O !

    [ Szerkesztve ]

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák