Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz Sub-ZeRo #2716 üzenetére

    Én úgy jártam, hogy beállítva minden, másnap indítom, enter a startnál, betölt a játék, és nem reagál semmire.
    Control settings, betölt g29, és megy. ezután googlizva találtam ezt, mióta start gombbal indítok, mindig van azonnal kormány. Bár nem néztem meg hogy a mentett pedál beállítások (deadzone/saturation) is tölti-e, még az elején vagyok a tesztelésben, de az open champ karrierben megvan a 3. hely első rohamra lancia fulvia-val. Utoljára a cmr2-vel mentem logi formula force-al, azóta nem volt jó szettem, macre borzalmas volt a rally, pc meg nem volt.
    Most a "gyerek gépe" érdemel törődést, azt gondolom, jól eladtam hogy az alapvető 5-8 osztályos informatikához kell egy olyan belépőszintű gép, ami egy 15 éves házban elfér (AMD A10-7870K + R7 250 dual graphics :D ) Ezzel már fut úgy hogy megérte venni egy kormányt is újra.
    Érdekes az automatikus video beállítások, mindig feltolná fullhd high-ra, de akkor 24-30FPS csak, 1600x900-ban mid-high kevertben 32-45fps a nyílt pályákon akár 60fps is megvan. Szóval még erősen a tesztelésen vagyok, a kézi váltás még elvonja a figyelmem, automata és minden help ki.

    jut eszembe, írsz a trackIR-ről, ehhez mindenképpen kell külső kamera? a monitoron van windows hello kompatibilis sztereo infra+normál kamera az arcfelismerőhöz. Erre nincs szoftver?

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák