- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz Chronos85 #3024 üzenetére
Szia!
köszi a választ! közben telefonon már beszéltem Lacival, és abban maradtunk, hogy beugrok hozzájuk kipróbálni az Intuost. azért azt, mert csak munkaidő után tudok menni, amikor is (ellentétben a délutáni órákkal), körülményesebb többet kipróbálni, így ennek kipróbálása mellett döntöttem.
azért még lehet, hogy megoldom valahogy, hogy délután megyek be, és mindkettőt kipróbálom, mert egyelőre még mindig fogalmam sincs. ezer rajzot néztem meg a neten, és jellemzően azok tetszenek sokkal jobban, amelyek Inutos-szal készültek. ezért efelé húz a szívem, azonban fogalmam sincs, hogy valaha esélyem lesz-e egyáltalán úgy rajzolni, mint ahogy ezek a srácok, akiknek a rajzaikért odavagyok. ha ebben biztos lennék, nem vacillálnék, megvenném az Intuost. tapasztalat hiányában azonban nem vagyok benne biztos, emiatt pedig félek, hogy elköltök egy csomó pénzt egy olyan szintű eszközre, amihez talán soha nem fogok felnőni...
szóval ez igazából a nagy dilemmám...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- Patriot Viper VP4300 Lite 2 Tb NVMe
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- Sanyun SW-208
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Garmin Forerunner 165 Navigate garanciális hibátlan eladó - keveset használt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest