Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz Szten Márs #5051 üzenetére

    Eggen, aki túl sokat nézeget és véleményezget webgalériákat annál fennáll a veszély, hogy előbb-utóbb begyöpösödik és nem lát túl a szabályokon. Ez a fotozz.hu-n is jelen van igen erősen, plusz ott még az is tetézi, hogy a feltöltéshez szükséges kreditet véleményezéssel lehet szerezni és az alacsonyabb kiosztott pontszámért és több mondatból álló véleményért több kredit jár. Vagyis a "kicsi a DOF, kilóg a pók, életlen, meg egyébként is kifele néz a képből és vegyél inkább makró obit és vakut ; 3 pont"-véleményért jár mondjuk 0,1 kredit, míg az "Ez nagyon tetszik, grat! ; 5 pont"-ért kb. 0,01. Ez néha jó, néha nem.
    A nagy gyútáv-hosszú záridő kézből-kombót általában rövid (2-3 képes) sorozattal szoktam megkísérelni amiből általában a második lesz éles. Itt kicsit nehezítette a dolgom, hogy fogni kellett a fix 50-est is mert fordítógyűrűm ugye nincs...
    Köszi hogy megnézted :)

    orbano: a pókok lába összehúzódik ha megdöglenek, annyira, hogy nem is lehet őket talpra állítani. Ahogy a többi ízeltlábúé is. Ennek ellenére meglepően sokan próbálják elhitetni a közönséggel, hogy élő rovart fotóztak pedig valójában döglöttet de az ilyen apró hülyeségeket egy kicsit gyakorlottabb makrós azonnal kiszúrja. Az összetett szem is be szokott sötétedni ha kiszárad, valamit az szokott még gyanús lenni, ha koszos a szeme. Egyetlen rovar és pók sem hagyja, hogy koszos legyen a szeme amíg életben vannak. Egyébként tudom, hogy nem komolyan mondtad, csak úgy megjegyeztem :)

    [ Szerkesztve ]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák