- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz martonl #28317 üzenetére
A 7-800 MHz-es sávok hosszú évekre elkeltek, így ezzel kár foglalkozni. Egyedüli esély a 900 MHz-ben volna, de nem a Diginek, annak, ha indulhat is - remélhetőleg - akkor sem lesz elég tőkéje a 3 naggyal szemben ebben a sávban. Így marad az 1800 MHz, és abban szerezni jó esetben még sávokat. El kel fogadni, hogy a Digi nem lesz egy az egyben a jelenlegi 3-al hasonló helyzetben még nagyon sokáig, mert a frekvenciakészlet véges.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz radio100jozs #28353 üzenetére
Ha a DIGI indulhat, akkor lesz pénz rá(maximum hitel), azért nem kell aggódni.
-
törölt tag
válasz PeterPH #27161 üzenetére
Ezt csak úgy itthagyom neked...okulj belőle.
Ászf helyreigazítása:
A számlázási ciklus mérési időszaka adott hónap 1. nap 00.00 órájától ugyanazon hónap utolsó nap 24.00 órájáig tart. -
pane
tag
Határ mellett utaztam, egy ilyen sms-t kaptam. Eddig ilyent nem tapasztalztam. Tehát van roming nem eu felé is.
Üdvözöljük Szerbiàban, a Telenor hàlòzatàn!</p>
Külföldröl magyarorszàgi telefonszàmok elérése 06 helyett a +36 elöhìvò tàrcsàzàsàval lehetséges. A hìvàsfogadàs dìja 220 Ft/perc. A hìvàsindìtàs dìja Magyarorszàgra és EU hàlòzatokba 530 Ft/perc. Az SMS küldés dìja 40 Ft/SMS. Az adatroaming hasznàlatànak dìja 36 Ft/MB. Az adatforgalom elszàmolàsa 1 MB-os egységekben történik. Tovàbbi informàciòkért kérjük hìvja a +3617070707 szàmot vagy làtogasson el a digi.hu/roaming weboldalra. Kellemes idötöltést kìvànunk!
ÜdvözlettelIGI[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
fornettisuti
veterán
válasz martonl #28350 üzenetére
Sima Digis levél volt bedobva a postaládákba, ahogy a számlát is küldik. Ha nincs igény a kártyára, nincs további teendő, tiltva lesz jan. 1-től.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zsolt_64
senior tag
válasz PeterPH #28362 üzenetére
Még most sem jó :
"utolsó nap 24.00 órájáig tart."
Jézusom még egy DIGItális szolgáltató sem tudja hogy 24:00 nincs ?
23:59 van basszus... utána 00:00 jön
De én már vitatkoztam sebésszel is erről...Amúgy a ROAMING díjak nagyon jók. Még 1 kérdés:
mivel a roaming 1. ből M.o.ba a DIGI hálózatába 0 a hívásdíj akkor ez belföldön is éervényes ? tehát az egész DIGI egy "flotta" ?[ Szerkesztve ]
-
PeterPH
senior tag
válasz zsolt_64 #28369 üzenetére
Kicsit elhamarkodottan verted a fejed a falba.
A te verziód szerint egy percig nincs szolgáltatás minden hónapban.
Lehetne úgy is megfogalmazni, hogy ne lehessen belekötni, de ne nálam reklamálj. -
zsolt_64
senior tag
-
poci76
aktív tag
Szerintem a <24:00 pontosabb definíció, mint a <=23:59.
-
aldebaran
őstag
Milyen hülyeségről tudtok itt vitázni.
0-24 egy elfogadott szolgáltatási egység, mely azt jelenti, hogy nincs megállás a szolgáltatásban. Jóhogynem bementek az éjjel-nappali üzletekbe és kikéritek magatoknak, ha az van kiírva, hogy 0-24-ben üzemel.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
dkess
őstag
válasz poci76 #28377 üzenetére
Amennyiben el akarnám viccelni a dolgot, akkor:
- "<24:00", azért nem jó, mert a 24:00 az "nem értelmezhető" (így maga a reláció sem),
- "<=23:59" meg azért nem jó, mert továbbra is kimarad egy perc (tovább pontosítva egy mp vagy egy századmásodperc stb.). A kérdés azért nem bagatell teljesen, mert pl. egy minden hónapban egy percig nem érvényes szolgáltatás tekinthető pl. folyamatos szolgáltatásnak?A kérdés azért is érdekes, mert ezt országonként eltérő, hogyan ítélik meg. Aki pl. foglalkozik ilyesmivel országhatárokon átívelő szerződéskötésekkel az tudja (és nem is kell messzire menni) ...
Például van ahol - amennyiben nap pontosan adod meg az intervallumot - akkor pl. egy hét megadása (dátumokkal) az hétfőtől-hétfőig tart. Azaz mind a kezdő - mind a záró dátum nulla óra. Persze ez okozhat érdekességeket a tapasztalatlan kollégák részére ... Magyarországon pedig a szabály a megadásra: kezdő dátum - 0 óra ; záró dátum: az adott nap utolsó pillanata. Azaz nálunk magyaroknál érdekes és meglepő módon (ez külföldinek tényleg lehet komoly meglepetés !!) a példánál maradva egy hét hétfőtől vasárnapig (annak utolsó pillanatáig) tart ...
Azaz a korrekt megadás ilyen esetekben:
- ha időpontot is szeretnénk megadni (és ilyen éjféles időpontokat és nem EOBD például): kezdő nap 0:00 és a záró napot követő nap 0:00. Persze bár pontatlan, de nem szokott komoly gond lenni a záró nap 23:59 vagy 24:00 megadása is (mert "rímel" a magyar logikára),
- avagy mindinkább pontos és általánosságban is használt megoldás, ha egyszerűen csak napot adsz meg kezdő és záró dátumra is (pl. amennyiben magyar cég nyújt szolgáltatást magyar embereknek Magyarország területén a magyar jogszabályi érvényességgel jellegű szerződés esetére). Ekkor ugye a fentebb tárgyalt alapszabály érvényes ... -
dchard
veterán
-
zsolt_64
senior tag
Nem gondoltam volna hogy ekkora vitát generálok !
Lényeg az hogy van pongyola és pontos megfogalmazás.
A DIGI nél talán a legegyszerűbb lett volna a naptári hónap kifejezés megfelelő szövegkörnyezebe helyezése, mert abban aztán tényleg benne van (ideértve a változó hosszúságú hónapokat) még az utolsó mikrosecundum is
De továbbra sen kaptam választ:
Mivel a roaming 1. ből M.o.ba a DIGI hálózatába 0 a hívásdíj akkor ez belföldön is érvényes ? tehát az egész DIGI egy egymás között ingyenhívható "flotta" ?[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz dchard #28380 üzenetére
A "0-24" nem jogi terminus, hanem egy hétköznapi kifejezés. Pont mint az "éjjelnappali". Ez utóbbit sem értik meg sehol máshol a világon - pláne így magyarul leírva ... Namost a "0-24" kifejezés rövidebb leírva illetve egy fokkal "nemzetközibb" is - ilyenformán helyes a használata.
A "24-7" meg érdekes módon (nem feltétlenül) helyes. Ugye egy éjjelnappalinak nem kell a hét minden nap nyitva tartani (pl. minden vasárnap zárva vagy ilyesmi). Másfelől utalhat egy "24/7/365" jellegű dologra is. Igen? Biztos, hogy ünnepnapokon is nyitva van? Igen, lehet ilyesmi is, de nem feltétlenül erről van szó.
-
DrBubo77
Topikgazda
Ezt a 24 órás vitát fejezzük be4
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
domper2015
senior tag
Januártól nincs roaming, nálunk családtag van külföldön és digi kártya ( is )van nála. Így nem túl baráti...
-
snowdog
veterán
Van 4 db SIM kártyám, és mind a négyet szeretném megtartani. Az online felületen jeleztem, hogy melyik kártyához milyen csomagot szeretnék. Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, és az volt a kérdésem, hogy írásban is kell-e szerződést kötnünk. A válasz az volt, hogy nem, elegendő az online felületen jelezni a szándékot. Kíváncsi leszek rá, hogy ez valóban így lesz-e.
Ha valakinek erről pontosabb információja van, kérem ossza meg velem is.
-
zsolt_64
senior tag
válasz domper2015 #28390 üzenetére
Hát ez így elég problémás lesz, mert kétszer is meggondolom a számhordozást. De legyünk optimisták, csak nem hagynak roaming nélkül. A nagyon önlábon lövés lenne...
Nem tudok elképzelni egy olyan fizetős csomagot amivel nem tudok kimenni akárcsak egx környező országba...
Van 1 munkatársam aki Romániai születésű, neki Román Digi-je van , még jobb a helyzete, mert Mo, on válogathat a hálózatok között, tehát mivel roamingban van és ha olyan helyre megy ahol nincs lefedettség , és wowifi sincs , akkor felkapaszkodik vodafonra., vagy másra[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz domper2015 #28390 üzenetére
Igen, mostani állás szerint január egytől nincs roaming. Később valószínűleg lesz valami, de hogy milyen feltételekkel meg mikortól az kérdés ...
Ugyanakkor amennyiben jól értem akkor több (pl. ottani helyi) SIM is van az illető készülékében. Így amennyiben marad a Digi -s is akkor azt állandó VoWiFi -n tartja (Digi -nél ez működik külföldröl is). Ezen keresztül helyi hívás díjban tudtok beszélni, mintha itthon lenne. OK, Neki kelleni fog otthon/kávézóban/okospad/stb WiFi -je ehhez, de valamit valamiért. Amennyiben sürge és nincs elérhető WiFi a közelben, akkor meg hív a másik SIM -ről és kész. Visszafele is működik - ha éppen nem éred el Digi -n akkor küldesz SMS -t, hogy hívjon vissza. Amennyiben sürgős, akkor hívod a másik számon. A jelenlegi helyzetben sem olcsóbb gondolom a Digi roaming, ha éppen nincs VoWiFi -n ...
-
törölt tag
-
EMarek
friss újonc
Tisztelt Tagok! Xiaomi Mi A3 készülékem van, nem sikerül beállíani a VoWifi, VoLTE szolgáltatást Digi SIM kártyához.. Néztem videókat azok szerint lehet, de nyilván azok mind angol nyelven kínai hálózatokon voltak. Próbáltam minden beállítást, de valahogy mégsem sikerül. Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest