Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom kinél jártak kint az utóbbi időben a digisek, nálunk a társasházban egy bő hónapja behozták az optikát (egyelőre csak a főhálózatot), azt mondták, hogy már minden adott a az optikai gigabithez, csak élesíteni kell és a lakásba bevezetni a folyosóról. Azóta se történt semmi, mióta behúzták a kábelt egy szem munkást se láttam sehol a környéken.
Akinek volt hasonló átkötés mostanában, átlagosan mennyi időbe telt mire elérhető lett az új szolgáltatás a behúzástól számítva?Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha most valamikor hozzák majd az optikát meg hozzá a központi egységet, vajon át kell/át fogják húzni a régi kábelt ami a lakáson át megy ha kérem?
Vagy nekem az is elég ha adnak 20m utp-t aztán megoldom, csak, hogy most úgy kéne készüljek, hogy venni előre, vagy a szerelők tudják intézni ezt is esetleg?
Az a gond, hogy nem tudom cat milyen ami jelenleg be van húzva de több mint 10 éves, ezt anno a Digisek húzták be.Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
racskobalazs
senior tag
Igen az ő egységükig gondoltam, hogy nem utp megy
Akkor nem csak az ajtóig hozzák? Bárhova kérhetem az üvegszállal bevitelt tőlük? Mondjuk a szoba közepére is a konnektorhoz?
Az eléggé megkönnyítené az onnantóli hálózatépítést, hogy nem kell (mint most van) a bejárati ajtótól a leghátsó szoba legvégéig elhúzni nekem a kábelt...Intruder2k5: Jelenleg a társasház folyosóról jön be a kábel ami már a bejáratnál el van szeparálva utp és telefonkábelre. Szóval a bejárati ajtótól a saját routerig végig kell(ett) húzni az egészet. Ha esetleg gigabites a régi utp is, akkor lenne a legegyszerűbb, de sajna nincs ráírva a cat.. Ha jól sejtem minimum cat5 mert 100mpbs jön rajta. Ha cat5e akkor nincs gond. De akkor lehet ahogy mondod előkészítem a dolgokat és veszek magam kábelt.
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
racskobalazs
senior tag
válasz turulbird #92787 üzenetére
Köszönöm az infót!
#92786Intruder2k5
Hát akkor majd kiderülAz elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)