- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Sziasztok.
A következő problémám van: Van egy Digi 40/20 Mbps-es előfizetésem, aminek több mint elégnek kéne lennie live video nézéshez (konkrétan Twitch.tv-re gondolok). Ennek ellenére gyakorlatilag az esetek 99%-ában majdhogynem nézhetetlenek a csatornák, fél percenként megáll tölteni a videó 5-10mp -eket, sokszor ki is fagy úgy ahogy van. Osztálytársam egy kerülettel arrébb lakik (és neki 80/25Mbps) de neki állítólag szépen megy a Twitch. Kétlem, hogy hardware-es probléma, eleinte a gagyi TP-Link routeremre gyanakodtam de most egy ASUS RT-N56U -t használok, ez már egy elég jó kis router.Tehát a kérdésem a következő: Másnál nincs gond a Twitch.tv -vel?
What I cannot create, I do not understand
-
PandaMonium
őstag
válasz PandaMonium #16406 üzenetére
Bocsánat a duplázásért, lejárt a szerkesztési idő.
Itt van a network traffic a routeremből Twitch.tv nézés közben.
Ahogy láthatjátok a max usage 210 KB/s volt, más csatornák nézésénél se szokott e fölé menni tehát nagy valószínűséggel nem nálam lesz a gond, hanem olyan mint ha a Digi korlátozná a sebességet. Furcsa.What I cannot create, I do not understand
-
PandaMonium
őstag
válasz _Norbi_ #16408 üzenetére
Azért gyanús, hogy nem mert ahogy írtam a csatornák nagy része szaggat nálam, viszont osztálytársaknál, ismerősöknél akik szintén Digit használnak azt mondják nincs gond. Próbáltam egy UPC 120-as csomaggal is nemrégiben vidéken, vaj simán ment minden adás. Egyedül itthon (XIII. ker) nem akar rendesen működni a dolog és nem igazán értem miért.
-
PandaMonium
őstag
válasz realee #16416 üzenetére
Próbálj meg beállítani egy másik DNS szervert a routerbe.
A Google vagy az OpenDNS elég jó.
A Google DNS címe: 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4
Az OpenDNS DNS címe: 208.67.222.222 vagy 208.67.220.220Mentsd le, indítsd újra a routert és próbáld így használni pár napig, aztán kiderül, hogy segített-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest