Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Valaki röviden összefoglalná, hogy ftth 1Gbit bekötéskor milyen funkciójú, és milyen lehetséges márka/típus eszköz kerül(het) bekötésre a digi által, amennyiben internet és telefon szolgáltatás is van és lesz is, (jelenleg fttb-vel csak egy lankábel jön be net/telefon osztó dobozba). mod: 64 lakásos panelház. Érinti-e ez bármilyen formában a meglévő koaxkábeles tv-szolgáltatást?
    Az új eszköz(ök)nek milyen funkciói lesznek? (optikai modem, router, wifi router, stb.) milyen kimenetekkel, (lan, egyéb) típustól függően milyen sávszélességekkel, frekvenciá(ko)n?
    Milyen betáp kell ezeknek? (Adapteres csatlakozódugós tápkábel, sima tápkábel, stb)
    Adott eszköznek amennyiben wifis router funkciója is van, milyen 'teljesítménye' van mondjuk pl. egy asus rt-n12d1 routerhez viszonyítva, pl.wifi hatótáv szempontból?
    Ha és amennyiben bővítés (wifi router) szükséges, érdemes-e mindenképp cat6 kábelt felhasználni, vagy 1 Gbitnél még elég egy normális cat5e?

    Köszi

    Mod: ja igen, ha még most a fttb szolgáltatás alatt kértem a NAT alóli kivételt, és ki is vettek, akkor a ftth-ra áttéréskor is marad a NAT-on kívüli állapot, azaz ez előfizetőhöz és nem szolgáltatástípushoz kapcsolt státusz?

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák