Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zhagyma

    őstag

    válasz #16695808 #6148 üzenetére

    Mivel beírtad vagy 5 topicba ugyanazt a kérdést, gondoltam megállítom a lavinát. :D

    Mivel a TV-t "kábel" beállításra tetted, ezért ebben a beállításban a TV analóg (PAL) és kódolt DVB-C jeleket képes venni. A T-Home és a legtöbb kábelszolgáltató egy kábelen sugározza számodra az analóg és digitális jeleket. Ezeket fogtad ... A digitális csatornákon az EPG nem tkódolt így működik, viszont a kép / hang igen. Mivel T-Home-s vagy vehetsz egy Technisat Conax CI modult a MediaMarkt-ban amit bedughatsz a TV-be. Ezután kiveheted a box-ból a Conax előfizetői kátyát és bedugod TV-be helyezett CI modul kártyaolvasó nyilásába. Ezután nézheted azokat a digitális csatornákat, amelyekre jogosult vagy.

    Mivel hozzácsaptál egy antennát (erősítős / vagy nem) ezért az antenna által esetleg fogott jelekkel "beszennyezted" a kábelen jövő adásokat. Minél kevesebb jelet fog az antenna, annál kevesebb problémád lesz. Az antenna által bofogott analóg adások esetleg bejöhetnek.

    Ha kíváncsi vagy, hogy mi jön az antennáról kapcsold a TV keresést "antenna" módba. Ekkor az antenna által vett analóg (PAL) és digitális (DVB-T) jeleket veheted.

    Ha baromi nagy szerencséd van a "barkácsolással" akkor nézheted együtt az antenna analóg / kábel analóg / antenna digitális (DVB-T) jeleket "antenna", míg az antenna analóg / kábel analóg / kábel digitális (DVB-C) jeleket "kábel" keresés mellett.

    Ui.: Elképzelhető, hogy duplán / triplán is megjelennek adók a keresés során. Nem feltétlenül töbszörös sugárzásról van szó. Egyszerűen többször is felvejheti a TV szoftver a csatornalistába.

Új hozzászólás Aktív témák