- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Ez a kockásodás, illetve hangcsúszás és hangkimaradás nekem is többször volt október óta. Kétszer bejelentettem, de ki akartak jönni. Most legutóbb másfél hete határozottan mondtam nekik, hogy ez központi hiba. Másnap jött egy SMS, hogy a hibát elhárították. Az a gyanúm, hogy ilyen kockásodások kimaradások oka feladó oldali lehet, azaz légköri jelenségek.
-
Renato1993
tag
válasz Renato1993 #33034 üzenetére
Erre valaki?
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
poli27
veterán
Digi online romániában sztem ez is nemsokára elérhető lesz itthon is!
-
nagyúr
Sziasztok!
Kerepes és környékén tapasztal valaki problémát a HD adásoknál? M1, M2 akadozik, illetve sokszor el is megy a jel.
-
leslieke
Jómunkásember
Zuglóban a Sport 1-2 akadozik.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Flashget
félisten
válasz zichie #33037 üzenetére
Mi elvi okokból nem fizetjük ki előre a szolgáltatást 2005 vagy 2006 óta mikor egyoldalúan változtattak az addigi gyakorlaton. És sosem számítottak fel semmit, mert nem vártuk meg a 30 nap késést a befizetéssel..ha 1-e volt a határidő 20-án megkapják.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
-
bb71
őstag
Egy kicsit off leszek: hónapok óta olvasom a fórumot, hogy mik a tapasztalataitok a minőséggel, és azt látom, hogy van elég sok apró probléma - különösen a TV-vel kapcsolatban.
UPC-nk van most, erről váltanék DIGI-re... ez a sok kimaradás, kockásodás azért zavar eléggé, hogy ne lépjek az ügyben - majd, augusztus a hűségidőnk vége.
DE, az a tapasztalatom, hogy a UPC-nél IS kb. egy fél éve, vannak pillanatok, amikor kockásodik a kép, habár 1-2 csatornán vettem eddig csak észre. Igaz, hogy nem is nézünk olyan sokféle adót...
Azt nem tudom, hogy esetleg ez a két dolog összefügghet - mármint a kockásodás? Ugyan, ennek a gondolatnak ellentmond az a tény, hogy adás kimaradás sosem volt még nálunk.[ Szerkesztve ]
-
vidra1221
tag
válasz dorika87 #33042 üzenetére
Hello!
Nekem az elmúlt alkalommal bevált az a módszer és még sok más szomszédomnál is, hogy írtunk egy levelet a Diginek, hogy amennyiben nem becsülik meg a meglévő régóta hűséges ügyfelüket más szolgáltatóhoz megyünk, plusz egy kicsit dicsértem, fényeztem őket meg minden féle, természetesen normális hangvételű írás volt. Eltelt 1-2 hét és jelentkeztek, hogy egyéni elbírálás alapján élhetünk az akciós lehetőséggel is. Nyilván ez olyan településen, vagy település részen nem megy ahol csak ők vannak jelen mint szolgáltatók.Egy próbát mindenféleképpen megér a dolog. -
tlaci72
tag
Sziasztok! Egy hete köttettem be a digi kábelét, eddig minden rendben is volt, tűéles kép semmi kockásodás.. tegnap viszont háromnegyed 8körűl elkezdet kockásodni aztán el is ment az összes adó egy rövid időre. Viszont ami zavar az az, hogy miután visszajött nem annyira éles a kép és kicsit olyan szemcsés (zajos) ami9 főleg sötét részeken látható. Valakinek nem ilyen tapasztalata? Érdemes bejelenteni?
-
veterán
-
veterán
-
tlaci72
tag
válasz sityupityu #33084 üzenetére
A jelminőségnek sincs köze hozzá? Biztos, hogy digitális csatornákat nézek, csak az volt behangolva és látom hogy más lett a kép tegnap óta. Élesség alatt azt értem, hogy pl a hajszálak vagy szakáll eddig tűéles volt most pedig kicsit mosottabb, nem nagyon de észreveszem. A szemcsésedés pedig nem olyan mint az analóg adásnál, hogy az egész képernyő szemcsés, ez inkább nagyon apró szemcsék és sötét részeken észrevehető, világoson egyáltalán nem, de még egy arcbőrön is láttam, olyan volt mintha a bőr millió apró pontból állna és mozogna ide-oda
-
Lajos1966
tag
válasz tlaci72 #33087 üzenetére
A hozzáértők azt szokták mondani,hogy digitális jel esetében 2 eset lehetséges:
-ha van jel,van adás minőségromlás nélkül
-ha nincs jel,nincs adás.
Teljesen más elven működik,mint az analóg.
Egyébiránt leírhatnád pl. a tv-d típusát és azt,hogy hány csatornád van.Digitálison jócskán 100 felett van az adók száma (sok persze duplán a HD verzió miatt).
Nálunk (XV.ker. családi házas rész) egyébként szinte soha nincsenek ilyen jelenségek,mint amiket olvasgatok sokszor itt.Néha van minimális kockásodás főleg a HD csatornák esetén (gondolom elfogy ilyenkor a bitráta),de ezzel még bőven együtt lehet élni.
A net pedig atomstabil évek óta! -
ph2012
senior tag
Nálatok a Sport2 csatorna HD felbontású vagy SD? Én a 22. kerületben lakom.
-
TomBond
aktív tag
Szolnokon a Comedy cetral, és a History is nézhetetlen!! :-(
Nehogy nézzen már valamit az ember!Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
unravel
őstag
feladom
¯\_(ツ)_/¯
-
Lajos1966
tag
válasz tlaci72 #33099 üzenetére
Nem írtad,hogy társasházban vagy kertes házban laksz,ezért több eset is lehetséges.
Előfordulhat pl.,hogy a kábelezéssel történt valami.
Az is lehet,hogy a környéketeken szereltek a Digisek és az elosztónál csináltak valamit.
A legegyszerűbb talán,ha felveszed a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.Ők elméletileg azt is látják,hogy Nálad hány % a jelminőség és erősség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs