Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • himpike

    aktív tag

    Hát, én az összes ilyen szemetet mint ez betiltanám a rulett jellege miatt.
    Ez alatt a mikrotranzakciót értem, amikor nem kapsz semmit a pénzedért.

    A "játékról"... Elmentem necroval paragon level 80-ig, borzasztóan unalmas és monoton a játékmenet. Gyorsabban haladok mint az átlag, erre megfog valami mínusz XP-vel mert jobban növök mint a többi játékos...? Vannak warband questek amikhez 8 ember kéne hogy egyszerre aktív legyen, hát kizárólag "alkalmi" warbandeket találtam amik max a questre állnak össze, szóval ez is csak a bajnak van a játékban.
    Elértem kőkemény 1650es CR-t a Hell III. elérésekor. Átlag szörnyön sebeztem hatszázat ő meg 6800-at rajtam ütésenként. Klánon belül volt akinek ugyanez a CR 3-400-al magasabb volt, no comment. A felszerelés átlagos, 2-3 három slotos holmi a többi persze csak kettes. Ennyi idő alatt megjártam 3 klánt, a Dark Reapersben fejeztem be, ahol szerintem éppen megnyertünk egy clan wart(nem vártam meg) ami szintén brutálisan rossz mechanizmusú, ugri-bugri immortal kergetős szenny volt.
    Korábban Age of Magic-eztem, onnan is a rulett jelleg miatt jöttem el de ehhez képest az semmi nem volt.
    Fogalmam sincs meddig fog ez a játék menni ezzel a gyatra tartalommal és végtelen unalommal.
    Érdekes hogy a Diablo III-nál nem éreztem ezt.
    Csináltak vele némi pénzt amit még meg is értek a Battle Passok okán de azon túl totál értelmetlen költeni rá akár egy fillért is. Nagyon remélem, hogy nem csak én öregedtem meg és ez a játék a mai playerek ingerküszöbét már nem üti át. Mi lenne itt az end game tartalom....?

Új hozzászólás Aktív témák