- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Egyetértek, aki bele tud ölni 5-6....10 órát/nap az legyen ott a topok között, nyilván én is ácsingózom a minél jobb eredményekért, de pár napja elővettem a DH-t, megszereztem a multishotos íjat és T7-en úgy elszórakozok, hogy öröm nézni, nagyon élvezem vele és mint egy kisgyerek mosolygok, hogy az elitet nem is látom, mire odaérek a teteméhez már csak a lootot szedegetem fel
Nem érdekel, hogy csak GR40-et bír menni, hanem értékelem, hogy riftben mikor megkapok egy goblincsoportot, esélye sincs egy kis féregnek sem,hogy hazateleportáljon az anyucikájához, mindet kinyiffantom úgy, hogy én egy helyben állok, na ez az, ami a barbinál nem működik.
Peccsig elvagyok vele, aztán kezdődik minden előről -
szupermacs
veterán
Csak ha ezt látják a kezdő játékosok akik kikapcsolódás céljából ülnek le elé, hogy nem fognak elérni semmi komolyat, akkor talán bele se kezdenek. Engem is az keserít el, hogy alig van rá időm. 1 hónapja tolom és még mindig nem vagyok tisztában annyi mindennel. És időm sincs fórumokat meg leírásokat bújni. Megnéztem a Crusader buildet és belőttem a játékban, aztán vitt magával a csapat és csak gyaktam az ellent úgy, hogy fogalmam sem volt róla, hogy a kockát hogyan kell használni meg honnan szerezzem be a fegyvert ami a buildhez kell. Kicsit megbántam, hogy belevágtam és a játékélmény is elég gyatra úgy, hogy nem is értek hozzá csak nyomom az egeret és nem tudom mit csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest