-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz Gyuri27 #47055 üzenetére
AH es loot.. ahogy en latom..
A gold AH egyaltalan nem volt rossz koncepcio, csak rosszul lett kivitelezve korulotte minden mas. Minden account bound kellett volna legyen az elso perctol kezdve, es kizarolag AH-n keresztul kellett volna engedni a tradelest. Meg a player to player secure trade-t sem kellett volna engedni. RMAH-t nem kellett volna letrehozni, csak fix aras gold vasarlast engedelyezni euro-ert.
Igy minden vasarolt gold tiszta bevetel lett ovlna a Blizzardnak, es vegul is vhol ez egy 'fair' uzletpolitika. Nem eleg jo a loot neked? Gyorsabban akarsz fejlodni..? Vegyel kis goldot es akkor majd menni fog.. vagy: napi 8 orat farmolsz, es ugyan esik jo cucc de nem a te karakterednek? Nosza tedd be AH-ba es tradelj a tobbiekkel. Iranyitott korulmenyek kozott.
Szerintem ez mukodott volna.. ehelyett latjuk mi lett. 250 euros itemek, iszonyat fekete gold trade player es player kozott.. vegtelenul ostoba ez Blizzardtol..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
czpitti
senior tag
válasz Gyuri27 #47055 üzenetére
Tény hogy drop nem esett.Rarékbol is mind felveszem a ringet,amut,kesztyut de abbol is a legjobb egy 6 euros cucc volt.Nálam a matek bizonyult jonak a sok darab hozta a profitot.Szerintem mindegy hogy mp10 party vagy single ha szopoálarcot kapsz akkor az jár beleértem ebbe magam is.evvan.Nade maj jol kitolok a rendszerrel rosban és szijjel IS-boxerezem magam.legalább at esély legyen nagyobb.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest