Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Kezünkben a Razr 50 Ultra

    ma Félmillió forint felett indít a csupa képernyős modell, nem olcsó a társa sem.

Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz Vistaboy #91974 üzenetére

    Abszolute nem akarlak bantani, de latom meg mindig a szellel szemben pisilsz :)
    Helltooth builddel mar 80 korul jarnal valoszinuleg. Persze mindenki nyugodtan jatszon azzal, amivel szeretne, csak mig egyes buildekkel a GR70 setagalopp, addig masikkal vert izzadva jon ossze. Tudom sajnos minden karakternek van kb 1-2 buildje, ami hatekony es ez igy eleg egyhangu, de ilyen a Diablo.
    Nem ismerem tulzottan a Zuni buildeket, de gyanitom, biztos, hogy van hatekonyabb fegyver hozza a Pig Stickernel (persze tudom, annak ki is kell esnie) Talan a kockaban levo kellene anciban, kockaba pedig Furnace.
    Egyebkent az ancient cuccokba ha van kedved/idod/energiad raksz koveket, azzal sokat lehet fejleszteni meg a karakteren es siman meglesz a 70-75 is. Ha a 69 lement, akkor mar nem vagy olyan tul messze.

    En meg nem farmoltam a peteket, kiveve a zombicsajt, split bountykban neha szoltak, hogy petes goblin, igy lett meg 6 vagy 7. Majd meg kesobb nekikezdek, de most a monkomat probalom fejlesztgetni.

    Tudom sok mas jatekkal is jatszol, es ha keves ido jut a Diablora az elegge visszaveti a fejlodest (egy idorablo jatek na) De azert igy is szep teljesitmenyt ersz el. :R

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák