Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz D1Rect #8807 üzenetére

    Balgaságot beszélsz. High-end cuccokban minden karakter életképes magasabb MP szinteken is. Gyenge cuccban meg borulékony mindegyik. Ha a barbár tescosan nem borul, akkor csak lassú a többihez képest. Valamit valamiért. Ha elvakult bullshit generátorok akarnánk lenni, akkor mehetne a hiszti, hogy OP a DH, mert szinte semmi resistekkel is simán elvan (vagy ugyanannyit hal mintha lenne). Vagy OP a monk, mert nem nerfelték a resist skilljüket és mert a dodge "védi" a teljes sebzést amikor épp bekapcsol. Ugyanmár, hagyjuk. Minden kasztnak megvan a maga erőssége. Ami barbiban szerintem kicsit túl lett izmosítva az a DT build (de persze ez is vitatható). Azt meg ugyanúgy nem fogják nerfelni, mint a monk überresist passzívot. Ez van.

    (#8811) D1Rect
    Teljesíthető 45 perc alatt. Mondjuk nem Inferno MP10-en, de normon tuti. Csak sok-sok MS kell és extra speedes skillek. Meg persze minden mezei ellent ott kell hozzá hagyni és csak questre gyúrni. Esetleg elite kill néha belefér.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák