Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Drizzt #66751 üzenetére

    Nem, ez mind T6 lada volt, csak ezeknek a 60-70%-at meg a kis patch elott farmoltam / nyitottam.. latom hogy most jobb az arany, ennek ellenere meg mindig farmolom a maxos str-es gyurut..

    Az en monkom kb pont az amit mikro irt, songoku + flying + uj depth + egyelore van rajta ice climbers meg julia amulet meg a sok meele dam.red miatt string of ears ov. Probaltam azt a variaciot is hogy Blackthorne ov+gatya+csimma, de nem ad anynival tobb tafneszt mint amennyivel tobb dps-t bebukok a depth hianya miatt..

    Egyelore ket gemmel tolom, gogok meg a mirinae.. Elobbi eleg szepe leviszi az epifani cdr-jet, utobbi nagyon szepen proccol elso tamadasnal. Gyakorlatban ugy mukodik, hogy dashing strike a mobok koze, ez ad +15% AS-t a main spirit generatorra (+ ugye alacrity passziv bent van..), aztan ha szerencsem van akkor a flying is pont akkor dont ugy hogy na duplazzunk.. amikor ilyen insane tempoban elkezd csapkodni a monk akkor 2-3 masodpercenkent aktivalodik a mirinae kn 3400% dmg es villannak fel ilyen 90 - 130 milla kozotti critek.. es akkor ugye ez csak bal gomb skill, es emelle meg iszonyat tempoban bizom rantani a mobokat a behuzassal, ami kolti el a spiritet, tehat ott meg a songoku szett fog beaktivalodni hasonloan ilyen 3400 % wpm dmg..

    Tehat kepzelj el egy monkot aki brutalis tempoban csepel, berant, es masodpercenkent kepes produkalni 100 milla feletti criteket. Meg spammeli a mantrat es kozben forog korulote az SW ami szinten sebez+spiritet termel.. No, emiatt mondom hogy megfelelo gearben a monk most nagyon brutalis lett, de egyszeruen ugyanabban a gyerekbetegsegben szenved mint a tobbi meele kaszt, magas GR-en (nalam ez olyan 32-34 korul jelentkezik partitol fuggoen..) egyszeruen lecsapjak, mert oda kell allni.. Immun vagyok fagyira, de maga a fagyasztas azert sebez.. immun vagyok arcane-ra (Julia amulet), de tipikusan mindig olyan elitet fogok ki akinek van az arcane mellett valami mas is amivel le tud nyomni, legyen az electro vagy desecrator vagy akarmi.. nagyon nehez.

    En ket dologtol tudok idegbajt kapni estenkent. Egyik amikor gyakran halok*, a masik meg amikor egy ilyen brutalis monkkal egy szobaval arrebb kell menekuljek az elecrtify elit elol varni hogy a masik 3 range kari (DH+Wizz) tavolrol leolje az elitet es mehessunk tovabb.. Egyelore ez van.. (* gyakran halok = nem otpercenkent, hanem egy adott elit packnal fekszem el 2-3x egymas utan mert nem tudok mit kezdeni vele.. es ez GR-ben azert kiabrandito, meg en futok vissza a tobbiek olik a boss-t pl.. ilyenkor erzem hogy velem is csak tobben vagyunk.. )

    Majd ranezek a monkodra profilbol, csak melobol nem tudok, de mar biztos szepen alakul.. Ha szoloban stabilan mgy a T6 az nem baj.. Persze sokan irjak itt hogy hat a T6 mar nem kihivas csak a GR az, de szerintem igenis van elonye stabil T6 karinak. Siman lehozol 5 perc alatt 4 ubert szoloban.. gond nelkul fogsz tudni kulcsot farmolni meg bountyzni T6-on.. azert ez szamit..

    Egyebkent szerintem egyelore (nalam..) a DH meg mindig jobb T6 bountyra mint a monk. A monk gyorsaban halad es szemre gyorsabban ol, de a DH-t nem utik meg, tehat kevesebbet fekszik ha kifogsz egy-egy nagyon huzos elit kombinaciot. Meg ugye a DH lepakol 1 sentry-t aztan fut tovabb, es a "hatterben" is halnak a mobok, mig a monknak azert csak oda kell allni minden kisebb osszehuzott mob csoport kozepebe..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák