Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz schwartz #37266 üzenetére

    Nem lesz AH, hanem a Blizzard átalakítja a Game Guide részt a Battle.net portálon, és onnan lehet egyszerűen egy kattintásra visa kártyával megvásárolni az itemeket, az ár nyilván majd változik a kiválasztott sorok és a rollok függvényében.

    Rákkatintasz, kiválasztod melyik sor kell, hm.. legyen benne socket is.. jaja, meg 250 dex, 100 vita, ha már vásárolunk legyen már fullos, na még egy kis 6 chc és 'hozzáadás a kosárhoz'. Aztán a végén fizetsz, gyors review és estére ott van a stashedben.

    Vagy lehet hogy a Blizzard nem egy bevételorientált amerikai cég aki nem próbál meg minden egyes centet megkaparintani ha lehet..? DE ;]

    Megint fel kell tegyem a kérdést, vajon hány olyan user van a 12 millióból aki effektive többet költött gear-re mint magára a játékra..? És nyilván a kieg meg az új loot alatt is meglesz erre a hajnaldóságuk meg a tőkéjük is.. a Blizzard meg úgy gondolja hogy őneki ez a bevétel nem kell.. hagyjukmár... ma minden a pénzről szól.. nem lesz AH de valami lesz.. kell egy olyan csatorna / platform ahol ezt a többletbevételt a Blizzard valahogy magához veszi..

    Ugye senki nem gondolja hogy aki eddig slotonként 250 euróért öltöztette magát az most nulla eurót fog majd költeni és lelkesen játszik heteket hónapokat mire lootol magának megint top tear-t.. ppff.. ébredjünk már.. :U

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák