Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #36331 üzenetére

    Persze lehet táncolni is az ilyen elitekkel meg ügyeskedni (várni míg nincs pajzs)...de minek mikor odaállhatok elé és szétverhetem a fejét.

    Én egyből a közepébe vágok és szétcsapom...a kite és társait meghagyom másoknak...

    Gorni testver.. en szerintem a helyezkedes, urambocsa a kite-olas part of the game. Nem csak hogy nem szegyen az, hanem meg odaig is mereszkednek hogy azt mondjam az jatszik igazan jol, aki azt is jol csinalja.

    350 unbuffal, es 850k EHP-val beallni a tocsaba, utni az elitet, tolteni vissza a life-ot nem nagy muveszet. Egy hatareset karakterrel menni (akinek egy vagy tobb parametere, mint dps, life, resists, LS, dam.red..) eppenhogy elegendo de semmikeppen sem sok..- es ugy megcsinalni mp10-et hogy sok szituban a jo helyezkedes es az okos, taktikus jatekstilus menti meg az eletedet szerintem ertekelendobb / szebb teljesitmeny..

    Nekem meg mindig kihivas mp10 ezekben a szitukban, es pont az ad jatekelmenyt, hogy hajszalon fuggo minimum elettel kis helyezkedessel, okos taktikaval eletben tudok ott is maradni ahol viszonylag siman elpatkoltam volna ha csak allok a kozepen es vagdalkozom.

    No offense, eltero a jatekstilusunk, nincs ezzel baj :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák