- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz kazuma921 #3805 üzenetére
Az egyetlen fegyver korlátozás amiről tudok az a klassz specifikus kardok. Minden más fegyvert használhat mindenki.
Többiekkel akkor fogsz tudni összefutni ha eljutsz a kampányban a Farm nevű helyig, onnantól találkozhatsz más játékosokkal és játszhatsz együtt másokkal. Egy térben egyébként 10 játékos fér el, menet közben egyszerre több nem fog jönni, de persze ahogy haladsz területről területre ezek cserélődnek/eltűnnek.
Endgame a raid PVE-ben, előre definiált hat fős csapatban lehet menni. PVP-ben meg a trials a csúcs, ott meg 4 fős premade csapattal lehet menni.
-
saen
veterán
válasz kazuma921 #3811 üzenetére
PVP-ben több lehetőség is van. Először is vannak PVP-hez köthető cuccok amiket csak így lehet kifarmolni. Van quick play és competitive is ebben a szezonban, mindkettőnek saját jutalmi rendszere van, érdekes cuccokkal. Emellett időnként van Iron Banner is ami spéci szabályok mellett, szintén külön jutalmi rendszere van. A csúcs pvp-ben pedig a Trials of the Nine, ez csak péntektől-keddig megy minden héten, csak premade 4 fős csapatokkal és nagyon extra jutalmakkal. Persze ez übernehéz, mert a vesztes nem kap semmit és a profik itt is tolják. Miután a vesztes nem kap semmit, ezért nem is játszanak a bénák ebben a módban, mindenki tryhard.
-
saen
veterán
Van már 385-ös karakter, 8 napig tartott a grind.
-
saen
veterán
-
saen
veterán
Light level növelésre egyértelműen a raid a legjobb. Már most lehet 4-et tolni hetente, rengeteg powerful engrammal, igaz az újat 346-on nem fogod tudni befejezni.
Ami a lényeg, minden powerful engram után kis szünet, vissza kell menni a travelerre kibontani és a következő még nagyobb lesz. Ez messze a leggyorsabb fejlődési mód light level ügyileg.
-
saen
veterán
Annyi az egész, hogy az első karakterrel megcsinálsz mindent a héten. Utána a legmagasabb szintű fegyvereket átteszed a második karakterre, így gyorsabban fog tudni fejldőni. Ezzel is megcsinálsz mindent a héten, majd a fegyvereket átteszed a harmadik karakterre és vele is megcsinálsz mindent a héten. A harmadik karakter így magasabb szinten lesz reset előtt, mintha csak egy karakterrel játszanál és megcsinálnál mindent.
Ez mondjuk azért elég sok időbefektetés, de így maxolják ki a karektereket leggyorsabban. Ez pl a héten 12 raidet jelent és a többiről ne is beszéljünk.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz Hunbeast87 #3828 üzenetére
A klán engram az biztosan bugos, azt nem érdemes beváltani, ezt bungie is elismerte. Ettől függetlenül lehet még más bug is...
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #3852 üzenetére
Egyébként az egyik fennti hely is trükkös, bal oldalt hátul van egy fej amin meg lehet állni és van rajta egy lövési pont. Ott könnyen kiszúr a kutya még akkor is ha azt hiszed nem hibáztál, nem is érdemes oda menni.
-
saen
veterán
Redditen már van olyan 3 fős csapat akik megcsinálták az escalation protocollt végig. Összerakták a 9 fős csapatot, hogy ne jöjjön random, 6 ember AFK és nekiálltak. 8 óráig tartott nekik, mire rájöttek, hogy mit hogyan és sikerült nekik. Az első 5 szint könnyű volt, 6-osnál meg kellett várniuk egy public eventet, azzal együtt állítólag könnyebb. A 7-esnél meg a nyerő stratégia az volt, hogy messziről Darci-val leszedték elég rendesen, aztán a végén három superrel bementek és befejezték. Nem néztem meg a videot, de ez volt a lényege.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #3898 üzenetére
Én ma kitoltam egy teljes cleart, ez volt az első, sajnos fegyver nem esett a héten azért elég könnyű, legalábbis a múlthetihez képest, van még kulcsom is egy, szerintem csinálok még.
-
saen
veterán
Az escalation protocoll-t lehet kicsit trükközni. Ha a level 7 boss-t pont úgy ölöd meg, hogy 0mp van hátra és a következő eventet úgy indítod, hogy kiirja, hogy darkness valami dissipate vagy valami hasonló (nem a begins, hanem amit utána ír), akkor a köv event a 6-os szinttől indul, így nem kell újra végigtolni az 1-5 szintet.
Annyit érdemes tudni, hogy így viszont nem kapsz chestet, de mivel az úgyis csak átlag heti egy van, így nem annyira lényeges.
cserébe viszont a fegyver kieshet... csináltam ma 6 cleart így, sajnos nem kaptam snipert, ez is ilyen nightfall-os stílusban esik, csapattársak kapnak, nekem sose -
saen
veterán
Akkor a ládát nem kapod meg (ebben vannak a páncélok amik fix sorrendben esnek és kulcs kell hozzá, hogy kinyisd), cserébe viszont a fegyvereket dobhatja, mert az a 7. főszörnyből eshet kis eséllyel. A fegyverek is fixek, minden héten megvan, hogy melyik eshet, ezen a héten a sniper van soron.
Nekem még egyik sincs meg sajna, de shotgunra azt mondják, hogy nagyon OP.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #3911 üzenetére
Kezd el akkor időben, legalább a kulcsgyűjtést, mert hetente egy kulcsot tudsz csak beváltani Anánál.
-
saen
veterán
És a community megint kisírt valamit
"Exodus Crash will be removed from Heroic Strike Matchmaking next Tuesday with Update 1.2.1. Teams are investigating changes for aspects of the Strike, and we'll provide additional information in the future."
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #3929 üzenetére
Nightfall-ként bármikor jöhet, arról nem volt szó
-
saen
veterán
Most képzeld el mit éreztem miután letoltuk 5 óra alatt (nálunk is a damage volt kevés), aztán bekapcsoltam egy streamet ahol ketten megcsinálták az Argos fightot
Kicsit szarul éreztem magam, hogy milyen balfékek voltunk, de hát ez ilyen. Azóta nem volt gond, meg mostmár az exotic buffokkal (Merci pl) sokkal könnyebb.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz Drenadar #3950 üzenetére
Raidelni azért 12. szinten még ne akarjál
300-as light level kell hozzá minimum, meg 6 ember. Oda azért már korrekt felszerelés kell, nem érdemes bármivel menni.
PVP-ben meg valóban nem számít a light level, de egy magas szintű játékosnak sokkal jobb fegyverei/páncélja van mint egy kezdőnek, ez azért ad némi előnyt.
-
saen
veterán
válasz Gyeptégla #4013 üzenetére
Pár pálya?
Ezekből maradsz ki:
-Escalation protocoll
-nightfall időnként, pl most a héten is
-EOW raid
-SoS raid
-Normál és prestige raidhez gyakorlatilag ki kell maxolnod magad ami el fog egy darabig tartani.Ezen kívül mi marad? Kb semmi... Okés, tudsz néhány pályán pvp-zni aztán ennyi. Gyakorlatilag a raid/nightfall/protocoll az amit legtöbben tolnak, nagy részét nem fogod tudni csinálni...
-
saen
veterán
válasz Gyeptégla #4015 üzenetére
Ez teljesen rendben is van. Viszont olyan helyeken ahol túljelentkezés van, megtehetik, hogy válogatnak. Top PVP klánokba pl sokkal komolyabb feltételek vannak.
Ettől függetlenül én nem vagyok híve az ennyire tryhard dolgoknak, ez csak szórakozás. Az a lényeg, hogy jól érezze magát az ember, ha ez megvan akkor cél elérve.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #4026 üzenetére
Ez viszont legalább nem bugos. Láttam olyan streamert aki 4 menetből kiszedte a 3 fegyvert a héten...
Nekem eddig 8-ból semmi, de játszottam olyannal is együtt aki csak aznap 20 felett járt és nem kapott. Full random ez is...
-
saen
veterán
Nekem is ez van. Pl a kesztyű slotra hetek óta nem esett powerful engram, annyi volt csak a szerencsém, hogy az escalation protocoll fixen azt adott. De tegnap is toltuk a prestige raid elejét, olyanokat dobott powerful dropként ami semmit nem emelt. (mindig ugyanarra a néhány slotra esik) Már max körül kéne lennem annyi raidet toltam az elmúlt időben aztán még a 380 sincs meg ezek miatt... Ilyen a random sajnos...
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #4039 üzenetére
Prestige nem vészes ha már az alap raidet ismered. Inkább azért nehéz, mert mindenkinek értenie kell kb mindenhez és a hibák jóval kevésbé vannak tolerálva. Én először egy tapasztalt csapattal toltam, simán lenyomtuk. Utána már szenvedős volt a kevésbé ügyesekkel, de azért megcsinálható.
Az új raidnek neki kéne már állnom nekem is, szintem már megvan hozzá, de valahogy még nem jött el a megfelelő késztetés.
Cuccok tekintetében nekem már az összes raides fegyver megvan (kivéve persze az új cuccok), kettő nem esett csak, Midnight Coup és Mob Justice, de mindkettőt be tudtam már szerezni Benedict-től.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #4048 üzenetére
Próbálkozz szerintem, engem simán elvittek, igaz pc-n, kezdőként is.
-
saen
veterán
Szerintem ezt csak szarul fogalmazták meg. Eléred az 50-es rangot az egyiknél, majd a következőnél nem 50-es rangon kezdesz ha másikhoz mész. Ez inkább csak arról szól, hogy mondjuk a harmadiknál újra visszamész az elsőhöz, akkor ott megmarad szezon alatt elért rangod.
Egyébként meg lehet gratulálni a Dead Orbitnak a győzelemhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest