- Autóhifi
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
orgik
csendes tag
sziasztok.
Érdeklődnék hogy a dell Inspiron 5537 tipusú notebooknak a billentyűzetét ki lehet cserélni hàttérvilágitàsosra? Vagy valaki foglalkozott màr ilyennel? -
orgik
csendes tag
illetve arra lennek kiváncsi hogy látom van touch screenes verzió is, akkor az alap 5537 nem tudja? Ha nem tudja akkor a legolcsobb i5 procis 5537 touch screenes mennyibe kerül?
-
orgik
csendes tag
Sziasztok
Dell Inspiron 5737 notebookból lehet kapni magyarországon olyat, aminek világít a billentyűzete?
-
orgik
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy notit:
Dell Inspiron 5737 i5 procivalFeltelepítettem a windows7 64bitet, majd a dell oldaláról leszedtem a service tag beütése után a drivereket.
Mindent feltelepítettem ami ott volt.A problémám az, hogy a gép bizonyos idő után lefagy, kb 4-6 perc után.
De úgy, hogy csak a bekapcsológomb megnyomására reagál.
Mikor még nem volt az összes driver felrakva, neteztem vele, és akkor nem fagyott le.
Nem tudjátok, hogy melyik driver okozhat ilyet? -
orgik
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Dell Inspiron 5737-es notim.
A dvd meghajtó helyére beépítőkeretet szeretnék, abba pedig egy hdd-t.
A kérdésem a következő:
9,5 vagy 12,7 mm-es keret való ebbe a típusba? -
orgik
csendes tag
sziasztok!
Egy Dell Inspiron 5737 tulajdonosa vagyok már 2 éve.
Most jelentkezett rajta egy olyan probléma, hogy:
Adott egy 40 Mbites kábel net, ami meg van osztva egy tp-link routerrel.
5db eszköz használja a routert, azok (4db) jól működnek, a pingelés is rendben.Viszont az én Dellemnél időnként elmegy a net. Van hogy 1 perc múlva, van hogy 3.
Pingelve a routert, vagy akár a bix.hu-t ezt a választ kapom:
"A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül."Már routert is cseréltem, azon is elmegy a net a gépemen.
Újra is raktam a dellem, Win7 64bitet használok.Kábelen pingelve viszont nincs szakadás!
Szerintetek a wifije haldoklik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autóhifi
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- 3D nyomtatás
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó hibás Asus F5SL notebook alkatrésznek / core 2 T4300 / AMD HD 3470
- 1 év garanciával THINKPAD X1 YOGA G2 - 14" FHD TOUCH 360 +wacompen, I5, 16 / 256
- Lenovo Thinkpad T540p 15.6" HD i5-4200M, 8GB ram, 256GB SSD, HDMI, Webcam, 3h+ akku
- ASUS TUF F15
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest